Jaap de Vries Produkties

Projecten waar we trots op zijn

Tuininrichting
Tuininrichting

Nu het mooie lenteweer is aangebroken, is het een goed moment om de tuin sfeervol in te richten. Op deze mooie locatie hebben wij een eikenhouten pergola gemaakt die voorzien is van een frans hekwerk. ”Maatwerk van de bovenste plank”

Lees verder
Houten graveerbord Oegstgeest

Voor de Daltonschool in Oegstgeest hebben wij een mooie houten bord ontworpen en gerealiseerd.

Lees verder
Routepalen t.b.v. Coopertest-baan gem. Nijmegen
Routepalen t.b.v. Coopertest-baan gem. Nijmegen

In opdracht voor de gemeente Nijmegen hebben wij een Coopertest-baan aangelegd. Deze hebben we compleet naar wens ontworpen.  

Lees verder
Calamiteitenroute Brabant Water
Calamiteitenroute Brabant Water

In opdracht van Zantos Advies, hebben wij voor Brabant Water afgelopen  week een calamiteitenroute aangelegd.

Lees verder
Jaap de Vries Produkties  heeft in opdracht voor de gemeente Amsterdam een wandelbrug van 20 meter lang gerenoveerd in het Amstelpark.
Jaap de Vries Produkties heeft in opdracht voor de gemeente Amsterdam een wandelbrug van 20 meter lang gerenoveerd in het Amstelpark.

De wandelbrug is voorzien van nieuwe liggers en brugdekdelen. De leuningen zijn gedemonteerd en opnieuw geschuurd en in de juiste kleur verf gezet. Daarna zijn de leuningen weer op de gerenoveerde brug gemonteerd, De renovatie werkzaamheden hebben in totaal een week in beslag genomen.  

Lees verder
Brummen maakt speeltuinen rookvrij.
Brummen maakt speeltuinen rookvrij.

Een primeur voor de speelplek aan de Trepkesweide in Empe: de eerste officiële rookvrije speelplek in onze gemeente. In de komende tijd worden ook alle andere openbare speelplekken, die in beheer zijn van de gemeente Brummen, voorzien van houten paaltjes met het logo van de ‘rookvrije...

Lees verder
Interesse?

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen over de eindeloze mogelijkheden van onze (hout) producten, of bent u benieuwd naar de de prijzen? Neem dan contact met ons op.

Leverancier voor onder andere

Gemeente Alkmaar
Gemeente Amsterdam
Gemeente Diemen
Gemeente Harderwijk