BRUGRENOVATIE

Is de wandel- of loopbrug in het openbaar groen, of in een park toe aan renovatie? Mogelijkerwijs is door jarenlang gebruik de brug versleten of niet meer in optimale conditie. Natuurlijk wilt u graag dat wandelaars en fietsers die de brug gebruiken, garanderen dat zij veilig kunnen oversteken. Voor brugrenovatie kunt u bij Jaap de Vries Produkties terecht.

Veel houten wandel- en loopbruggen zullen in de loop der jaren schade oplopen door veelvoudig gebruik. Hoewel veel bruggen in een oogopslag niet meer in goede staat lijken, kunnen deze vaak wel worden gerenoveerd. Het is soms ook goedkoper om uw brug te renoveren, dan het bouwen van een nieuwe houten brug. Is uw brug verouderd, overweeg dan eerst renovatie.

Jaap de Vries Produkties kan verschillende brugrenovatie werkzaamheden voor u uitvoeren. We kunnen oude leuningen demonteren en vervangen door nieuwe leuningen. Ook brugdelen kunnen wij demonteren en vervangen. Daarnaast kunnen wij oude jukken demonteren en vervangen.

Natuurlijk kan het voorkomen dat brugrenovatie duurder is, dan vervangen. Ook daarbij kan Jaap de Vries Produkties u helpen. We maken duurzame houten wandel- en loopbruggen en kunnen deze ook plaatsen op locatie. Wilt u meer weten over ons assortiment houten wandel- en loopbruggen? Bekijk hier ons assortiment. Natuurlijk maken wij alles op maat, dus wilt u aanpassingen maken, dan is dat zeker mogelijk.

Wilt u graag meer informatie over brugrenovatie of onze nieuwe bruggen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij helpen u graag om de juiste en beste oplossing te vinden voor uw probleem.

Contact
Loop- en fietsbrug southampton Breda
Oude brug breda

Brugrenovatie Gemeente Breda

De gehele loop- & fietsbrug in de Gemeente Breda was toe aan vervanging. De oude houten brug begon te rotten, daardoor werd de brug te onveilig en kon deze niet meer gebruikt worden. Bekijk het volledige project via onderstaande knop.

Brugrenovatie Breda
Brug Sunderland Bijenpark
Oude brug Bijenpark

Brugrenovatie Het Nieuwe Bijenpark

De brugleuningen in Het Nieuwe Bijenpark in Amsterdam mochten door ons gerenoveerd worden. De oude leuningen waren oud en onstabiel en dus toe aan vervanging. Bekijk het hele project via onderstaande knop.

Brugrenovatie Het Nieuwe Bijenpark

Brugrenovatie Amstelpark

De brug in het Amstelpark in Amsterdam was toe aan vervanging. Jaap de Vries Produkties heeft dit project mogen realiseren. We hebben de brugdelen en oude leuningen moeten demonteren en vervangen. Bekijk het hele project via onderstaande knop.

Brugrenovatie Amstelpark

Brugrenovatie Nijmegen

De autobrug in Nijmegen was nodig toe aan vervanging. Jaap de Vries Produkties heeft dit project mogen realiseren. Bekijk het hele project via onderstaande knop.

Brugrenovatie Nijmegen

Brugrenovatie Amsterdam

Van de Gemeente Amsterdam kregen wij de opdracht om een brug te renoveren. We hebben de brugdekdelen en oude leuningen moeten demonteren en vervangen. Bekijk het hele project via onderstaande knop.

Brugrenovatie Amsterdam