Brugrenovatie

Is de wandel- of loopbrug in het openbaar groen, of in een park toe aan renovatie? Mogelijkerwijs is door jarenlang gebruik de brug versleten of niet meer in optimale conditie. Natuurlijk wilt u graag dat wandelaars en fietsers die de brug gebruiken, garanderen dat zij veilig kunnen oversteken. Voor brugrenovatie kunt u bij Jaap de Vries Produkties terecht.

 

Wandelbrug niet meer in goede staat

Veel houten wandel- en loopbruggen zullen in de loop der jaren schade oplopen door veelvoudig gebruik. Hoewel veel bruggen in een oogopslag niet meer in goede staat lijken, kunnen deze vaak wel worden gerenoveerd. Het is soms ook goedkoper om uw brug te renoveren, dan het bouwen van een nieuwe houten brug. Is uw brug verouderd, overweeg dan eerst renovatie.

 

Brugrenovatie werkzaamheden

Jaap de Vries Produkties kan verschillende brugrenovatie werkzaamheden voor u uitvoeren. We kunnen oude leuningen demonteren en vervangen door nieuwe leuningen. Ook brugdelen kunnen wij demonteren en vervangen. Daarnaast kunnen wij oude jukken demonteren en vervangen.

 

Brugrenovatie of vervangen?

Natuurlijk kan het voorkomen dat brugrenovatie duurder is, dan vervangen. Ook daarbij kan Jaap de Vries Produkties u helpen. We maken duurzame houten wandel- en loopbruggen en kunnen deze ook plaatsen op locatie. Wilt u meer weten over ons assortiment houten wandel- en loopbruggen? Bekijk hier ons assortiment. Natuurlijk maken wij alles op maat, dus wilt u aanpassingen maken, dan is dat zeker mogelijk.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over brugrenovatie of onze nieuwe bruggen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij helpen u graag om de juiste en beste oplossing te vinden voor uw probleem.

Is uw brug zodanig verouderd dat renoveren toch duurder blijkt dan het bouwen van een nieuwe houtenbrug?

 

Kijk dan gerust in ons assortiment nieuwe bruggen en wellicht hebben wij een model die toegepast kan worden bij u op locatie.