Straatmeubilair heeft een belangrijke functie. Dit meubilair stimuleert de sociale cohesie. Denk eens aan parkbanken waar mensen rusten en zo met elkaar in contact komen. Maar ook prullenbakken dragen bij aan de sociale cohesie. Ze zorgen voor een schone omgeving. Zo heeft elke vorm van straatmeubilair een belangrijke functie. Naast het feit dat het de omgeving opfleurt.

Het aanbod straatmeubilair

Ons aanbod straatmeubilair is zeer breed. Wij ontwerpen en produceren onder andere:

  • Parkbanken & boombanken.
  • Fietsenrekken.
  • Anti-parkeerpalen.
  • Vitrinekasten.
  • Hekken.
  • Straatverlichting.
  • Informatieborden.
  • Plantenbakken.

Heeft u bijvoorbeeld een mooie parkbank gezien in ons assortiment? Dan produceren wij deze voor u geheel op maat. Maar het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp bij ons te realiseren. Heeft u dus een bijzonder project? Neem gerust contact met ons op. Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u en kijken welke opties er zijn.

Jaap de Vries Produkties levert straatmeubilair aan meer dan 200 gemeenten en talloze bedrijven, stichtingen en particulieren in Nederland en België. Bent u op zoek naar een duurzaam kwaliteitsproduct? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vandaal. En daarmee overtuigen wij ook elke klant. In vele parken, bossen en ander openbaar groen vindt u ons meubilair. Waar onze klanten jarenlang plezier van hebben.

Duurzaam houten straatmeubilair

Al meer dan 20 jaar specialiseren wij ons in duurzame en houten oplossingen voor elke omgeving. Ons hout is FSC gecertificeerd. Voor elke boom die wij kappen, planten wij een nieuwe boom. Zo houden wij de natuur in stand en dragen bij aan een duurzame leefomgeving.

Uiteraard willen wij dat elk product van hoge kwaliteit is. Daarom gebruiken wij hout van goede kwaliteit. Bovendien produceren wij alle producten op maat en met de hand. Zo weten wij zeker dat elk product naar behoren wordt geleverd. Daarnaast mag u ook altijd gebruik maken van onze buitendienst. Zij zullen het meubilair plaatsen en eventueel verankeren.

Straatmeubilair waar u jarenlang plezier van heeft

Wanneer u straatmeubilair plaatst, bent u zich ook bewust dat vandalisme voor kan komen. Wij zijn ons daar ook van bewust. Meubilair in de openbare omgeving is kwetsbaar. Niet alleen omdat het buiten staat, maar ook omdat het ten prooi kan vallen van vandalisme. Onze producten maken wij graag ‘hufterproof’. Zo heeft u jarenlang plezier van ons straatmeubilair.

Uiteraard wordt ons straatmeubilair gemaakt van duurzaam kwaliteitshout. U heeft dus weinig tot geen onderhoud aan ons meubilair. Dit maakt onze producten voor het openbaar groen een goede investering.

Eiken_Parkbank_Houston_ingraaf_

Parkbanken kennen we allemaal als straatmeubilair. Het biedt mensen een rustpunt en brengt samen. Parkbanken bevordert de sociale cohesie en fleuren de omgeving op. Een park of wijk zonder parkbank kunt u eigenlijk niet bedenken. Onze duurzame banken hebben een natuurlijke uitstraling. Deze banken kunnen zowel in tuinen als ook openbare plekken geplaatst worden. Het hout dat wij gebruiken voor de parkbanken is gecertificeerd en onze banken kenmerken zich door de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn onze producten altijd hufterproof, u hoeft dus geen zorgen te maken over eventuele schade. Ons aanbod houten parkbank is ruim en wij werken ook graag op maat. Mocht u graag een aanpassing willen, dan is dit altijd mogelijk.

Ook anti-parkeerpalen horen bij het straatmeubilair. Anti-parkeerpalen zorgen ervoor dat auto’s niet ongewenste plekken zullen parkeren. Het voorkomt verstoring van het straatbeeld. Hierdoor ontstaat ook meer rust in de omgeving. De anti-parkeerpalen van Jaap de Vries Produkties zijn duurzaam en ogen natuurlijk. Bovendien blijven houten anti-parkeerpalen langer staan, dan kunststoffen palen. De kans op breken bij kunststoffen palen is groter dan bij houten anti parkeerpalen. Onze anti-parkeerpalen zijn ook op maat te verkrijgen. U verkrijgt dus bij ons een duurzaam op maat gemaakt product, waar u jarenlang plezier van heeft.

U bent het vast wel met ons eens als wij zeggen dat ijzeren prullenbakken kil in een omgeving staan. Een veelgehoord argument voor het gebruik van ijzeren prullenbakken is dat deze prullenbakken bestand zijn tegen vandalisme. Maar wist u ook dat onze houten prullenbakken bestand zijn tegen vandalisme? En dat terwijl onze prullenbakken vriendelijk ogen in de omgeving! Doordat onze houten afvalbakken een natuurlijke uitstraling hebben, zijn ze zowel geschikt voor parken, als woonwijken. De perfecte duurzame opfleuring van de omgeving zijn onze houten afvalbakken!

Houten fietsenrekken worden steeds populairder. Gemeentes, scholen en andere bedrijven zetten deze fietsenrekken in als vervanging van de welbekende ijzeren fietsenrekken. De fietsen kunnen tegen een houten fietsenrek worden aangezet, zodat ze niet omvallen. Overal waar wij deze fietsenrekken plaatsen zien wij dat de rekken populair zijn om te gebruiken.

Het kan leuk zijn om aankondigingen op te hangen op een bepaalde plaats. Hiervoor is een prikbord te gebruiken, maar een houten vitrinekast is nog handiger! In een vitrinekast kunnen papieren worden gehangen, een fullcolour bord of een krijtbord zonder dat deze eruit kunnen worden gehaald door bezoekers. Op elke vitrinekast kan een deurtje met slot, zodat u enkel in de vitrinekast kunt komen.

Ook voor straatverlichting kunt u terecht bij ons. Onze houten straatverlichting is een duurzaam oplossing en zeker geen horizon vervuiling. Tevens is ons straatverlichting vandalismeproof. Geen enkel woonwijk, park of camping kan zonder verlichting. Straatverlichting draagt bij aan het gevoel van veiligheid en is dus zeker niet onbelangrijk. Ons aanbod straatverlichting is ruim, het is zelfs mogelijk houten straatverlichting te verkrijgen met bewegwijzering. Onze houten straatverlichting wordt ingezet op parken, campings, maar ook in woonwijken. Daarnaast hebben wij ook een assortiment klein straatverlichting. Dit is perfect voor het verlichten van paden of gewoon voor de in tuin. Het is multifunctioneel inzetbaar!