Straatmeubilair

Home / Straatmeubilair

Parkbanken, afvalbakken, verlichting en verkeerszuilen vallen allemaal onder de noemer straatmeubilair. Steeds meer gemeenten, bedrijven, stichtingen en verenigingen kiezen ervoor om straatmeubilair te plaatsen. Niet alleen omdat het de omgeving opfleurt, maar ook vanwege een andere belangrijke functie. Straatmeubilair stimuleert de sociale cohesie. Doordat mensen rusten op deze plekken, komt men meer met elkaar in contact. Bovenal draagt het bij aan een schonere omgeving. Denk aan afvalbakken, waardoor mensen de omgeving schoon houden.

Duurzaam houten straatmeubilair van Jaap de Vries Produkties

Al meer dan 20 jaar maakt Jaap de Vries Produkties duurzame en houten oplossingen voor elke omgeving. Ook ons houten straatmeubilair wordt duurzaam gemaakt, maar is ook nog eens handgemaakt. Ons hout is FSC gecertificeerd hout. Voor elke boom die wordt gekapt, wordt een nieuwe boom gepland. Hierdoor houden wij de natuur in stand en dragen wij bij aan duurzame leefomgeving.

Het aanbod straatmeubilair

Het aanbod van Jaap de Vries Produkties is enorm divers. Wij ontwerpen en produceren:

Met ons ruime assortiment houten straatmeubilair weten wij zeker dat u iets zult vinden wat past in de omgeving. Wij zijn al jarenlang leverancier van meer dan 200 gemeenten en talloze bedrijven, vereniging, stichtingen en particulieren in Nederland. Waarbij wij kwaliteit altijd hoog in het vandaal houden. In vele parken, bossen en ander openbaar groen vindt u onze duurzame producten. Waar men jarenlang plezier van heeft.

Boombank St. Louis

Parkbanken kennen we allemaal als straatmeubilair. Onze duurzame banken hebben een natuurlijke uitstraling. Deze banken kunnen zowel in tuinen als ook openbare plekken geplaatst worden. Het hout dat wij gebruiken voor de parkbanken is gecertificeerd en onze banken kenmerken zich door de hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Anti parkeerpaal

Anti-parkeerpalen zorgen ervoor dat auto’s niet ongewenste plekken zullen parkeren. De anti-parkeerpalen van Jaap de Vries Produkties zijn duurzaam en ogen natuurlijk. Hierdoor wordt er gezorgd voor meer rust in de omgeving en zal er geen verstoring van het straatbeeld zijn.

Houten afvalbak

U bent het vast wel met ons eens als wij zeggen dat ijzeren prullenbakken kil in een omgeving staan. Een veelgehoord argument voor het gebruik van ijzeren prullenbakken is dat deze prullenbakken bestand zijn tegen vandalisme. Maar wist u ook dat onze prullenbakken bestand zijn tegen vandalisme? En dat terwijl onze prullenbakken vriendelijk ogen in de omgeving!

Houten fietsenrekken

Houten fietsenrekken worden steeds populairder. Gemeentes, scholen en andere bedrijven zetten deze fietsenrekken in als vervanging van de welbekende ijzeren fietsenrekken. De fietsen kunnen tegen een houten fietsenrek worden aangezet, zodat ze niet omvallen. Overal waar wij deze fietsenrekken plaatsen zien wij dat de rekken populair zijn om te gebruiken.

Eiken vitrinekast

Het kan leuk zijn om aankondigingen op te hangen op een bepaalde plaats. Hiervoor is een prikbord te gebruiken, maar een houten vitrinekast is nog handiger! In een vitrinekast kunnen papieren worden gehangen, zonder dat deze eruit kunnen worden gehaald door bezoekers. Op elke vitrinekast zit een slot, zodat u enkel in de vitrinekast kunt komen.

4 (2016_12_12 11_41_56 UTC)

Ook voor straatverlichting kunt u terecht bij ons. Onze houten straatverlichting is een duurzaam oplossing en zeer geen horizon vervuiling. Tevens is ons straatverlichting vandalisme proof.