Straatmeubilair

Home / Straatmeubilair

Straatmeubilair is niet alleen populair om de omgeving op te fleuren, maar heeft ook een belangrijke functie. Mensen maken gebruik van straatmeubilair en dit stimuleert de sociale cohesie. Denk eens aan parkbanken waar mensen rusten en met elkaar in contact kunnen komen. Ook afvalbakken dragen bij de sociale cohesie. Immers, zorgen deze voor een schonere omgeving. Straatmeubilair zijn parkbanken, afvalbakken, maar ook verkeerszuilen en straatverlichting. Het heeft belangrijke functie, naast het feit dat het de omgeving opfleurt.

Duurzaam houten straatmeubilair van Jaap de Vries Produkties

Al meer dan 20 jaar maakt Jaap de Vries Produkties duurzame en houten oplossingen voor elke omgeving. Ook ons houten straatmeubilair wordt duurzaam gemaakt, maar is ook nog eens handgemaakt. Ons hout is FSC gecertificeerd hout. Voor elke boom die wordt gekapt, wordt een nieuwe boom gepland. Hierdoor houden wij de natuur in stand en dragen wij bij aan duurzame leefomgeving.

Het aanbod straatmeubilair

Het aanbod van Jaap de Vries Produkties is enorm divers. Wij ontwerpen en produceren:

Met ons ruime assortiment houten straatmeubilair weten wij zeker dat u iets zult vinden wat past in de omgeving. Wij zijn al jarenlang leverancier van meer dan 200 gemeenten en talloze bedrijven, vereniging, stichtingen en particulieren in Nederland. Waarbij wij kwaliteit altijd hoog in het vandaal houden. In vele parken, bossen en ander openbaar groen vindt u onze duurzame producten. Waar men jarenlang plezier van heeft.

Boombank St. Louis

Parkbanken kennen we allemaal als straatmeubilair. Het biedt mensen een rustpunt en brengt samen. Parkbanken bevordert de sociale cohesie en fleurt de omgeving op. Een park of wijk zonder parkbank kunt u eigenlijk niet bedenken. Onze duurzame banken hebben een natuurlijke uitstraling. Deze banken kunnen zowel in tuinen als ook openbare plekken geplaatst worden. Het hout dat wij gebruiken voor de parkbanken is gecertificeerd en onze banken kenmerken zich door de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn onze producten altijd hufterproof, u hoeft dus geen zorgen te maken over eventuele schade. Ons aanbod houten parkbank is ruim en wij werken ook graag op maat. Mocht u graag een aanpassing willen, dan is dit altijd mogelijk.

Anti parkeerpaal

Ook anti-parkeerpalen horen bij het straatmeubilair. Anti-parkeerpalen zorgen ervoor dat auto’s niet ongewenste plekken zullen parkeren. Het voorkomt verstoring van het straatbeeld. Hierdoor ontstaat ook meer rust in de omgeving. De anti-parkeerpalen van Jaap de Vries Produkties zijn duurzaam en ogen natuurlijk. Bovendien blijven houten anti-parkeerpalen langer staan, dan kunststoffen palen. De kans op breken bij kunststoffen palen is groter dan bij houten anti parkeerpalen. Onze anti-parkeerpalen zijn ook op maat te verkrijgen. U verkrijgt dus bij ons een duurzaam op maat gemaakt product, waar u jarenlang plezier van heeft.

Houten afvalbak

U bent het vast wel met ons eens als wij zeggen dat ijzeren prullenbakken kil in een omgeving staan. Een veelgehoord argument voor het gebruik van ijzeren prullenbakken is dat deze prullenbakken bestand zijn tegen vandalisme. Maar wist u ook dat onze houten prullenbakken bestand zijn tegen vandalisme? En dat terwijl onze prullenbakken vriendelijk ogen in de omgeving! Doordat onze houten afvalbakken een natuurlijke uitstraling hebben, zijn ze zowel geschikt voor parken, als woonwijken. De perfecte duurzame opfleuring van de omgeving zijn onze houten afvalbakken!

Houten fietsenrekken

Houten fietsenrekken worden steeds populairder. Gemeentes, scholen en andere bedrijven zetten deze fietsenrekken in als vervanging van de welbekende ijzeren fietsenrekken. De fietsen kunnen tegen een houten fietsenrek worden aangezet, zodat ze niet omvallen. Overal waar wij deze fietsenrekken plaatsen zien wij dat de rekken populair zijn om te gebruiken.

Eiken vitrinekast

Het kan leuk zijn om aankondigingen op te hangen op een bepaalde plaats. Hiervoor is een prikbord te gebruiken, maar een houten vitrinekast is nog handiger! In een vitrinekast kunnen papieren worden gehangen, zonder dat deze eruit kunnen worden gehaald door bezoekers. Op elke vitrinekast zit een slot, zodat u enkel in de vitrinekast kunt komen.

Straatverlichtingspaaltje

Ook voor straatverlichting kunt u terecht bij ons. Onze houten straatverlichting is een duurzaam oplossing en zeker geen horizon vervuiling. Tevens is ons straatverlichting vandalismeproof. Geen enkel woonwijk, park of camping kan zonder verlichting. Straatverlichting draagt bij aan het gevoel van veiligheid en is dus zeker niet onbelangrijk. Ons aanbod straatverlichting is ruim, het is zelfs mogelijk houten straatverlichting te verkrijgen met bewegwijzering. Onze houten straatverlichting wordt ingezet op parken, campings, maar ook in woonwijken. Daarnaast hebben wij ook een assortiment klein straatverlichting. Dit is perfect voor het verlichten van paden of gewoon voor de in tuin. Het is multifunctioneel inzetbaar!