Straatmeubilair

Home / Straatmeubilair

Jaap de Vries Produkties is leverancier en producten van kwalitatief hoogstaand straatmeubilair. Steeds meer gemeenten, bedrijven, stichtingen en verenigingen kiezen ervoor om straatmeubilair te laten plaatsen. Niet alleen ziet dit er leuk uit, ook heeft het een belangrijke functie: straatmeubilair stimuleert namelijk de sociale cohesie. Doordat mensen gebruik zullen maken van het straatmeubilair bestaat er een grote kans dat men elkaar aan gaat spreken. Hierdoor worden nieuwe contacten gelegd.

Straatmeubilair in parken

Niet alleen op de straat zelf is dit meubilair goed in te zetten. Ook in parken is het een opkomende trend dat er banken, prullenbakken of andere objecten worden geplaatst. Dit met het doel om de omgeving schoon te houden en gebruikers van het betreffende park ontspanning te bieden. Wat is er immers lekkerder dan uitrusten op een robuuste parkbank en naar de vogels luisteren?

Het meubilair dat Jaap de Vries Produkties ontwikkeld is duurzaam en wordt gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Voor elke boom die gekapt wordt, wordt een nieuwe boom gepland. Hierdoor houden wij de natuur in stand en dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving. Verder staat cradle to cradle hoog in het vaandel bij Jaap de Vries Produkties. Dit is terug te zien in alle producten die wij maken.

Ons aanbod straatmeubilair

Het aanbod van Jaap de Vries Produkties is enorm divers. Zo ontwerpen en produceren wij niet alleen parkbanken, maar ook fietsenrekken, vitrinekasten en ook anti-parkeerpalen. Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen of om onze producten te bekijken. Jaap de Vries Produkties is al meer dan 15 jaar producent en leverancier van meer dan 200 gemeentes en talloze bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren in Nederland. Keer op keer weten wij onze naam waar te maken.

Boombank St. Louis

De parkbanken van Jaap de Vries Produkties zijn duurzame banken met een natuurlijke uitstraling. Deze banken kunnen zowel in tuinen als ook openbare plekken geplaatst worden. Het hout dat wij gebruiken voor de parkbanken is gecertificeerd en onze banken kenmerken zich door de hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Anti parkeerpaal

Anti-parkeerpalen zorgen ervoor dat auto’s niet ongewenste plekken zullen parkeren. De anti-parkeerpalen van Jaap de Vries Produkties zijn duurzaam en ogen natuurlijk. Hierdoor wordt er gezorgd voor meer rust in de omgeving en zal er geen verstoring van het straatbeeld zijn.

Houten afvalbak

U bent het vast wel met ons eens als wij zeggen dat ijzeren prullenbakken kil in een omgeving staan. Een veelgehoord argument voor het gebruik van ijzeren prullenbakken is dat deze prullenbakken bestand zijn tegen vandalisme. Maar wist u ook dat onze prullenbakken bestand zijn tegen vandalisme? En dat terwijl onze prullenbakken vriendelijk ogen in de omgeving!

Houten fietsenrekken

Houten fietsenrekken worden steeds populairder. Gemeentes, scholen en andere bedrijven zetten deze fietsenrekken in als vervanging van de welbekende ijzeren fietsenrekken. De fietsen kunnen tegen een houten fietsenrek worden aangezet, zodat ze niet omvallen. Overal waar wij deze fietsenrekken plaatsen zien wij dat de rekken populair zijn om te gebruiken.

Eiken vitrinekast

Het kan leuk zijn om aankondigingen op te hangen op een bepaalde plaats. Hiervoor is een prikbord te gebruiken, maar een houten vitrinekast is nog handiger! In een vitrinekast kunnen papieren worden gehangen, zonder dat deze eruit kunnen worden gehaald door bezoekers. Op elke vitrinekast zit een slot, zodat u enkel in de vitrinekast kunt komen.

Regenton

DSC_0156