Wij hebben inmiddels al meer dan een jaar een grafisch ontwerper in dienst die niet enkel voor ons eigen bedrijf media-uitingen realiseert, maar ook voor veel gemeentes, stichtingen en instellingen mooie ontwerpen maakt. Denk dan aan bewegwijzering, graveerborden, informatieborden maar ook een complete nieuwe huisstijl is geen probleem.

Naast grafisch ontwerp hebben we ook de Sign in eigen beheer. Al onze Trespa borden kunnen worden voorzien van een full-colour print met UV-laminaat. Dit geeft voor de ontwerper veel mogelijkheden en tevens is het UV-bestendig en daarmee uitermate geschikt om in de openbare ruimte te plaatsen.

Ook is het mogelijk om teksten en/of te graveren in onze houten producten. Dit doen wij met name in parkbanken, picknicktafels en schaaldelen.

We luisteren naar de wensen van de klant, denken met u mee en geven u passend advies. Dat is onze kracht.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag, neem via onderstaande knop contact met ons op.

Contact
Stickers beeldmerk knipsalon ermelo
Plattegrond JPG - GEM Velsen
belettering deur kapsalon
Leiderdorp bewegwijzering bern kanoroute
knipsalon belettering ermelo voorgevel
Informatiebord met eigen ontwerp
huisstijl ontwerp kapsalon ermelo
Plattegrond camping
houten hondenbot gegraveerd
Informatiebord_Gemeente_Barneveld-e1652869070134
Stickers beeldmerk knipsalon ermelo Plattegrond JPG - GEM Velsen belettering deur kapsalon Leiderdorp bewegwijzering bern kanoroute knipsalon belettering ermelo voorgevel Informatiebord met eigen ontwerp huisstijl ontwerp kapsalon ermelo Plattegrond camping houten hondenbot gegraveerd Informatiebord_Gemeente_Barneveld-e1652869070134