Januari 2020 zijn Melvin & Joanna ( broer en zus ) in het familie bedrijf gestapt van vader Jaap.

Jaap heeft dit prachtige bedrijf 20 jaar geleden opgericht en gemaakt tot één van de grootste picknicktafel leveranciers van Nederland.

Met een eigen houtzagerij is alles mogelijk. ‘‘Al onze tuinmeubelen zijn handgemaakt en zelf ontworpen. Onze ontwerpafdeling bedenkt unieke producten welke vervolgens door onszelf worden geproduceerd in de houtzagerij. Ben je opzoek naar een maatwerk oplossing? Dan kan je ook bij onze designers terecht.‘‘

Onze houtproducten passen in elke omgeving!

Jaap de Vries Produkties is al meer dan 20 jaar een betrouwbare leverancier die een groot assortiment van duurzame houtproducten zoals bewegwijzering, houten wandelbruggen, hekwerken & poorten, informatieborden en straatmeubilair op de markt brengt. Wij hanteren een snelle levering met eigen transport en bij ons geldt afspraak = afspraak.

Onze innovatieve oplossingen hebben de laatste jaren een steeds duurzamer karakter gekregen en dat wordt beloond door een ruim klantenbestand met name vanuit de overheid en de recreatie branche.

Ons bedrijf wil zich inzetten voor ‘social return’, oftewel het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Geen onbekend terrein voor de ondernemer: ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Jaap de Vries is 5 jaar geleden een samenwerking begonnen met ’s Heeren Loo uit Ermelo om jongeren een kans te geven om bij ons in het bedrijf te kunnen werken en leren.

Jaap de Vries Produkties wil mensen helpen in zowel hun persoonlijke, als professionele ontwikkeling. ‘De bedoeling is dat iemand ervaring op kan doen, zodat hij of zij uiteindelijk weer aan het werk kan.!

Sinds de zomer van 2019 hebben wij onze eigen houtzagerij, wij zagen het meeste hout voor onze eigen productie van onder andere de picknicktafels, ons hout proberen we zo veel mogelijk lokaal in te kopen om zo min mogelijk CO2 uit te stoten!

In onze zagerij kunnen wij voor u in bijna elke maat hout op maat zagen. We verwerken op dit moment veelal Europees Eiken, Douglas en Lariks, wij kunnen met onze Woodmizer LT70 wel tot 8,60 zagen!

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met Melvin de Vries.