Over ons

Picknicktafel

Wij zijn specialist op het gebied van duurzaam hout!

Jaap de Vries Produkties is vanaf 1997 de absolute specialist op het gebied van duurzaam hout, waarmee we verschillende toepassingen creëren. Maak gebruik van aanduidingspalen, bewegwijzering, hekwerken, bruggen en informatieborden. We gaan altijd uit van de hoogst mogelijke kwaliteit en hebben op basis van die instelling een ruim klantenbestand op weten te bouwen. We werken voor gemeenten, instellingen, bedrijven en ook particulieren. We leveren buitenmeubilair van verschillende soorten hout. Het is de hoge kwaliteit van het materiaal, dat er samen met de duurzaamheid voor zorgt dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Duurzaam hout

We werken uitsluitend met duurzaam hout, op basis van het cradle tot cradle principe. We zijn van mening dat we zo duurzaam mogelijk om dienen te gaan met materialen als hout en dat het daarnaast van belang is om goed te kijken naar de herkomst hiervan. We werken aan verschillende toepassingen en kunnen u uitermate flexibel van dienst zijn, maar altijd op basis van onze liefde voor de materialen.

Lees meer over ons in het bedrijfsprofiel of het laatste nieuws. Bekijk daarnaast onze referenties en natuurlijk de interessante links. We geven u op die manier graag een compleet beeld van Jaap de Vries Produkties, de specialist op het gebied van toepassingen met duurzaam hout.

Een greep uit onze producten

  • Picknicktafels
  • Wandelbruggen
  • Informatieborden
  • Parkbanken
  • Hekwerk
  • Houten bewegwijzering

Keurmerk

De meeste houtproducten die Jaap de Vries Produkties gebruikt hebben een FSC of PEFC keurmerk! Hieronder kunt u lezen wat het FSC en PEFC keurmerk precies inhoudt. En waarom een keurmerk eigenlijk belangrijk is?

Bij hout met het PEFC of FSC keurmerk zit een verklaring. In deze verklaring meldt de boseigenaar of verkoper dat het hout afkomstig is uit goed beheerde bossen. De keurmerken staat garant voor ecologisch en sociaal verantwoorde manier van houtproductie op een ecologisch haalbare wijze. Het keurmerk van de FSC (Forest Stewardship Council) is op dit moment samen met PEFC het enige wereldwijde betrouwbare keurmerk voor goed hout.

FSC en PEFC zijn (inter)nationale verenigingen zonder winstoogmerk. Vooruitstrevende boseigenaren, houthandelaren, milieugroepen en vertegenwoordigers van lokale bevolkingen werken hierin samen om wereldwijd het bosbeheer te verbeteren.

Wilt u meer weten over FSC en PEFC? Kijk dan op de onderstaande sites.
www.fsc.nl
www.pefcnederland.nl

fsc-logo-268x300
pefc-logo-271x300

Onze klanten

Klanten van Jaap de Vries Produkties zijn gemeentes, Staatsbosbeheer, hoveniers, campings, scholen, recreatieparken, aannemers en natuurmonumenten.

Verder maken al meer dan 240 gemeenten gebruik van onze vriendelijke hondenbewegwijzering.

Historie van Jaap de Vries Produkties

Voordat Jaap de Vries Produkties in 1997 werd opgericht, was Jaap 6 jaar lang eigenaar van een reclamebureau. Van hieruit werd Jaap de Vries Produkties opgericht, met de kennis die Jaap had werd onder andere onze houten bewegwijzering ontwikkeld en de hondenpoeppaaltjes. Deze unieke producten waren nog nergens anders in Nederland (of Europa) te verkrijgen. Dit heeft zich steeds verder door ontwikkelt en Jaap de Vries Produkties groeide sterk. Met de kennis van het ontwerpen breidde Jaap het aanbod uit met informatieborden en andere duurzame houtproducten. De afgelopen jaren is Jaap de Vries Produkties sterk gegroeid, het aanbod is naast het personeel ook sterk uitgebreid.

We hebben zelfs de beschikking over een eigen vrachtwagen, die wij gebruiken bij het bezorgen van grotere producten. Hierbij kunt u denken aan picknicktafels en wandelbruggen. Ook hebben we bestelbussen en -auto’s, waarmee de bezorging van de producten zonder problemen mogelijk is.

Jaap de Vries