Voor een school in Bergen op Zoom mochten wij onze prachtige, natuurlijke brug Sunderland plaatsen. De brug is voorzien van een toegangspoort, zodat deze afgesloten kan worden en een stukje hekwerk langs de vijver wat zorgt voor net wat extra afscherming en veiligheid. De leuningen zijn gemaakt van robuuste Robinia palen en de liggers en dekdelen zijn gemaakt van hardhout voorzien van epoxy strips voor optimale grip en stevigheid. Ons buitenteam heeft er 4 werkdagen over gedaan om deze brug te monteren op locatie en het resultaat mag er zijn!

Wilt u ook zo’n mooie natuurlijke houten brug? Wij denken graag met u mee en geven u passend advies. Bekijk hier ons aanbod houten bruggen.

Heeft u al een brug en wilt u deze laten renoveren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze recente brugrenovaties kunt u hier bekijken.

Brug plaatsen bergen op zoom
Brug monteren bergen op zoom
Brug monteren op locatie
Robinia houten brug plaatsen
Brug sunderland met hekwerk
Brug sunderland plaatsen
Brug sunderland bergen op zoom
Robinia houten brug bergen op zoom
Complete brug montage
Houten brug plaatsen bergen op zoom
Brug plaatsen bergen op zoom Brug monteren bergen op zoom Brug monteren op locatie Robinia houten brug plaatsen Brug sunderland met hekwerk Brug sunderland plaatsen Brug sunderland bergen op zoom Robinia houten brug bergen op zoom Complete brug montage Houten brug plaatsen bergen op zoom