Voor de gemeente Leiderdorp hebben wij gegraveerde bewegwijzering mogen ontwerpen en realiseren. Een goed product begint bij een sterk ontwerp. Ons DTP-team heeft voor de Douglas houten graveerborden een passend lettertype gekozen en de icoontjes ontworpen. Na akkoord van de gemeente zijn we aan de slag gegaan met het frezen van de bordjes. Als laatste zijn de borden zwartgelakt, wat tevens ook de leesbaarheid bevordert.

Daarnaast hebben we ook diverse informatieborden geleverd. De opmaak hebben we aangeleverd gekregen van de gemeente Leiderdorp. Ons DTP-team heeft de bestanden druk-klaar gemaakt en vervolgens alle borden geplakt. De informatieborden in de uitkijktoren zijn uniek en op maat gemaakt. Verder staan er op het terrein een aantal kleine informatieborden en een informatiebord educatief.

Ook is de gemeente Leiderdorp steeds meer bezig met biodiversiteit en wilde ze graag een insectenhotel van staal ontwikkeld hebben. Deze hebben wij gemaakt, gevuld, vervoerd en geplaatst op locatie.

Leiderdorp bewegwijzering bern kanoroute
Bewegwijzering bern fietsroute Leiderdorp
Bewegwijzering bern Leiderdorp wandelroute
Bewegwijzering bern wandelroute Leiderdorp
Bewegwijzering Ingelakt
Bewegwijzering-Douglas-Hout
Houten Bewegwijzering Gefreesd
Informatiebord met beugel Leiderdorp
Informatiebord uitkijktoren Leiderdorp
Informatiebord op het water
Informatiebord educatief Leiderdorp
Informatiebord waterleven
Vlinderbordje Leiderdorp
Informatiebord Amsterdam Leiderdorp
WhatsApp-Image-2022-04-21-at-10.48.16-AM
WhatsApp-Image-2022-04-21-at-10.48.16-AM-3
Insectenhotel greytown leiderdorp
Insectenhotel greytown metaal
Leiderdorp bewegwijzering bern kanoroute Bewegwijzering bern fietsroute Leiderdorp Bewegwijzering bern Leiderdorp wandelroute Bewegwijzering bern wandelroute Leiderdorp Bewegwijzering Ingelakt Bewegwijzering-Douglas-Hout Houten Bewegwijzering Gefreesd Informatiebord met beugel Leiderdorp Informatiebord uitkijktoren Leiderdorp Informatiebord op het water Informatiebord educatief Leiderdorp Informatiebord waterleven Vlinderbordje Leiderdorp Informatiebord Amsterdam Leiderdorp WhatsApp-Image-2022-04-21-at-10.48.16-AM WhatsApp-Image-2022-04-21-at-10.48.16-AM-3 Insectenhotel greytown leiderdorp Insectenhotel greytown metaal