In ‘t Harde bevindt zich de A.Vogel Tuinen. Er stonden al een aantal producten van ons in de tuinen, maar nu kregen we de kans om nieuwe dingen te ontwerpen en realiseren. De boombank op de eerste foto is op maat gemaakt en heeft een extra functie dan al onze andere boombanken. Er is extra ruimte gecreëerd tussen de boom en het bankje. Hierdoor is het mogelijk om aan beide kanten van het bankje te zitten, zodat u niet met uw rug naar elkaar hoeft te zitten.

Ook een houten slagboom kon niet ontbreken in de tuinen van A.Vogel. In de bovenste balk van de slagboom staat de tekst “A.Vogel Tuinen” gegraveerd. Het ontwerp en het graveren is door ons eigen DTP-team verzorgd. Uiteraard in samenwerking met de klant.

Als laatste zijn er ook hekwerken geplaatst in de tuinen. Post en Rail Bordeaux is een hekwerk waarvan de staanders en de liggers gemaakt zijn van gekloofd kastanjehout. Dit hout kent een hoge mate van duurzaamheid en is zeer sterk. Daarom is het zeer geschikt voor dit natuurgebied.

Boombank op maat
Boombank A.Vogel tuinen
Douglas houten boombank
Slagboom A.Vogel tuinen
Gravure slagboom A.Vogel tuinen
Hekwerken op maat
Hekwerk Post&rail Bordeaux
Hekwerk Kastanjehout
Hekwerk A.Vogel tuinen
Boombank op maat Boombank A.Vogel tuinen Douglas houten boombank Slagboom A.Vogel tuinen Gravure slagboom A.Vogel tuinen Hekwerken op maat Hekwerk Post&rail Bordeaux Hekwerk Kastanjehout Hekwerk A.Vogel tuinen