BRUG OP MAAT GEMAAKT
Deze prachtige brug met 2 parkbanken erop gemonteerd is op maat gemaakt voor de gemeente Heumen. Samen met de opdrachtgever zijn we in gesprek gegaan en hebben we de wensen van de klant in acht genomen. Daarna was het de beurt aan ons design team om het verhaal te vertalen naar een goed ontwerp. Na akkoord op de technische tekening is het ontwerp in productie gegaan. Jaap de Vries Produkties heeft zelf gezorgd voor het transport en onze opdrachtgever heeft de mobiele kraan op locatie geregeld.

AZOBE HARDHOUTEN BRUG
Deze op maat gemaakte brug is gemaakt van Azobe hardhouten liggers en brugdekdelen. De brug heeft een afmeting van 8000 x 1800 mm. Ook is er een radkering van 88 x 88 mm geheel om de brug aangebracht. Om het af te maken is de brug voorzien van epoxy (2 stroken safe grip per brugdekdeel).

Daarnaast zijn er ook nog 2 Douglas houten parkbanken (Sheffield) van 200 cm op de brug gemonteerd. Het onderstel van deze exclusieve parkbanken is gemaakt van staal. Het staal is verzonken en daarna gepoedercoat in zwart.

Azobe hardhouten brug 800x180cm
Brug op maat gemeente Heumen
Hardhouten brug gemeente Heumen
Azobe hardhouten brug York
Heumen hardhouten brug
Brug met parkbanken
Azobe hardhouten brug Heumen
Technische tekening brug york
Azobe hardhouten brug 800x180cm Brug op maat gemeente Heumen Hardhouten brug gemeente Heumen Azobe hardhouten brug York Heumen hardhouten brug Brug met parkbanken Azobe hardhouten brug Heumen Technische tekening brug york