Voor Buitenplaats Het Loo heeft Jaap de Vries produkties de buitenruimte ingericht. Het geheel is afgebakend met een 1 meter hoog Engels hekwerk van kastanjehout waarin we 3 toegangspoorten Parijs hebben geplaatst van 1 x 1 meter welke toegang geeft tot de speeltuin. Deze is tevens voorzien van een gascilinder, zodat deze automatisch sluit. Bij Het Koetshuis is een toegangspoort van 2 meter geplaatst die ook voorzien is van een gascilinder voor automatische sluiting. Aan de achterkant van het terrein is een dubbelle toegangspoort van 2 x 2 meter geplaatst waar leveranciers het terrein op kunnen. Alle toegangspoorten zijn voorzien van zwart ingelakt graveerwerk.

Om Het Koetshuis hebben we ons hekwerk Lyon geplaatst. Dit is een hekwerk van Robinia hout welke een robuuste uitstraling heeft. Omdat elke Robinia paal verschillend is en wij het hek naar wens compleet op maat maken is elk hekwerk Lyon uniek. Het Koetshuis is bereikbaar via brug Ipswich die wij over de beekloop hebben geplaatst. De brug is uitgevoerd in eikenhout en voorzien van een touwleuning wat weer een speelse uitstraling geeft. De toegangspoort Parijs die aan het begin van de brug bevestigd is met daarin Koetshuis gegraveerd sluit het geheel mooi af.

De speelweide hebben we voorzien van 2 van onze speelattributen, namelijk de waterspelen en ons klauterpad. De waterspelen zijn uit Robinia stammen uitgekerfde watergoten. Deze hebben wij in onze werkplaats voorbereid en ons buitenteam heeft het geplaatst. Via op een eiken vlonder geplaatste handpomp kunnen de kinderen hier het water omhoog pompen, waarna het via de watergoot in de aangelegde beekloop valt. Het klauterpad is een combinatie van boomstammen, evenwichtsbalk en uitgezaagde stammen waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Verspreid over het terrein hebben we onze parkbank Houston 200 en ook onze picknicktafel Liberty 400 geplaatst. Door deze op overzichtelijke plaatsen te zetten kunnen ouders ook nog eens heel goed de spelende kinderen in de gaten houden. Ook hier zijn de rugleuningen van de parkbanken en het tafelblad van de picknicktafels voorzien van graveerwerk en zijn zwart ingelakt.

Bij de entree hebben we 10 fietsenrekken Salerno van 4 meter geplaatst. Elk fietsenrek is voorzien van een oplaadpunt voor de elektrische fiets, zodat tijdens de tussenstop en een drankje ook de fiets weer helemaal is opgeladen. Achter op het terrein hebben we 4 fietsenrekken Salerno 2 meter geplaatst waar een plek is ingericht met een heuse mountainbike wasserette waarna een sportieve tocht door de omringende bossen de fiets schoongespoten kan worden en weer schoon mee terug naar huis kan.

Over het gehele terrein staan onze graveerborden Bern en bewegwijzeringborden Bern. Vanaf hier wordt u vanaf de entree perfect richting bijvoorbeeld de mountainbike wasserette, speeltuin, of Paleis Het Loo gewezen. Ook staat ons Parkeerbord Lausanne langs het parkeerterrein. Deze is net als graveerbord Bern een Douglasbord welke is gegraveerd en zwart is ingelakt.

Omdat wij beschikken over een eigen DTP-afdeling en freesmachine kunnen wij in overleg met u zelf het ontwerp maken en uitwerken.

Waterspelen op maat jaap de vries
Waterspelen plaatsen jaap de vries
Maatwerk waterspelen ermelo
Klauterpad buitenplaats het loo
Klauterpad plaatsen jaap de vries
Parkbank Houston ingegraveerd lipton
parkbank houston ingegraveerd jaap de vries
Wandelbrug ipswich plaatsen
Picknicktafel liberty 300 gegraveerd
Openslaande poort parijs uddelermeer
Klaphek Parijs speeltuin ingegraveerd
Openslaande poort parijs uddelermeer ingegraveerd
Toegangspoort parijs plaatsen uddelermeer
Uddelermeer buitenplaats het loo
parkeerboord buitenplaats het loo
Parkeerbord gegraveerd elektrische voertuigen
Graveerbord bern zwart ingelakt
Graveerbord bern mountainbike wasserette
Parkeerbord voorzien van logo
Gegraveerd parkeerbord elektrisch laden
Bewegwijzering bern buitenplaats het loo
Jaap de vries produkties ermelo hekwerk lyon
Jaap de vries ermelo hekwerk lyon
Hekwerk Lyon uddelermeer
Hekwerk Lyon op maat
project Buitenplaats het loo uddelermeer
Fietsenrek voor elektrische fiets
Fietsenrek salerno met oplaadpunt
Fietsenrek salerno met oplaadpunt uddelermeer
Fietsenrek salerno uddelermeer
Fietsenrek salerno in gebruik restaurant
Waterspelen op maat jaap de vries Waterspelen plaatsen jaap de vries Maatwerk waterspelen ermelo Klauterpad buitenplaats het loo Klauterpad plaatsen jaap de vries Parkbank Houston ingegraveerd lipton parkbank houston ingegraveerd jaap de vries Wandelbrug ipswich plaatsen Picknicktafel liberty 300 gegraveerd Openslaande poort parijs uddelermeer Klaphek Parijs speeltuin ingegraveerd Openslaande poort parijs uddelermeer ingegraveerd Toegangspoort parijs plaatsen uddelermeer Uddelermeer buitenplaats het loo parkeerboord buitenplaats het loo Parkeerbord gegraveerd elektrische voertuigen Graveerbord bern zwart ingelakt Graveerbord bern mountainbike wasserette Parkeerbord voorzien van logo Gegraveerd parkeerbord elektrisch laden Bewegwijzering bern buitenplaats het loo Jaap de vries produkties ermelo hekwerk lyon Jaap de vries ermelo hekwerk lyon Hekwerk Lyon uddelermeer Hekwerk Lyon op maat project Buitenplaats het loo uddelermeer Fietsenrek voor elektrische fiets Fietsenrek salerno met oplaadpunt Fietsenrek salerno met oplaadpunt uddelermeer Fietsenrek salerno uddelermeer Fietsenrek salerno in gebruik restaurant