Artikel B001: Waalwijk

Artikel B001: Waalwijk

Artikel B002: Aalburg

Artikel B002: Aalburg

Artikel B003: Breda

Artikel B003: Breda

Artikel B004: Blaricum

Artikel B004: Blaricum

Artikel B005: Amsterdam

Artikel B005: Amsterdam

Artikel B006: Maas en Waal

Artikel B006: Maas en Waal

Artikel B007: Zwolle

Artikel B007: Zwolle

Artikel B008: Valkenburg

Artikel B008: Valkenburg

Artikel B009: Heerenveen

Artikel B009: Heerenveen

Artikel B010: Vlissingen

Artikel B010: Vlissingen


Bent u opzoek naar mooie full-colour informatiebord? Dan bent u bij Jaap de Vries Produkties aan het juiste adres! Wij hebben veel verschillende maten en varianten. Ook hebben we ruime ervaring met het onderwerpen, produceren, leveren en plaatsen van informatieborden. Door heel Nederland en België heen hebben we veel verschillende opdrachten gedaan voor onder andere grote gemeenten, organisaties, overheden en bedrijven. Zij maken gebruik van zowel de grote als de kleine borden. Wij werken ook voor Staatsbosbeheer, Landschapsbeheer, Natuurmonumenten, campings en scholen. Ook kunt u bij ons terecht voor kleine full-colour informatieborden.

 

Toepassing van informatieborden

Informatieborden kun je op veel verschillende manieren toepassen. Ook kun je de borden op veel verschillende plekken plaatsen zoals in een natuurgebied, historisch bouwwerk of bij een bijzondere plaats in uw gemeente. Veel gebruikte plekken zijn ook bij scholen, bedrijven, toeristische gebieden of openbare groene gebieden. In ons assortiment vindt u liggende maar ook staande informatieborden.

 

Informatieborden buiten plaatsen

De infoborden van Jaap de Vries Produkties zijn gemaakt voor binnen én buiten. Dankzij de houten staanders zullen de infoborden buiten een robuuste look hebben. De borden passen perfect in elke omgeving. Afhankelijk van de omgeving ontwerpen we bijpassende staanders. Zo zijn liggende informatieborden, maar ook staande informatieborden een mogelijkheid.

 

Vandalismebestendig informatiebord

Een informatiebord op een openbare plek kan schade oplopen door vandalisme. Dit is natuurlijk erg vervelend en wij doen er dan ook alles aan om dit tegen te gaan. We kijken voortdurend naar de mogelijkheden om onze informatieborden zo goed mogelijk te beschermen tegen vandalisme. Een voorbeeld hiervan is anti-graffiti folie. Verder zorgen wij er ook voor dat de borden goed in de grond zijn bevestigd zodat ze er niet makkelijk uit te halen zijn. Daarnaast zorgen de robuuste eikenhouten staanders ervoor dat de borden niet makkelijk worden weggeduwd.

 

Geïnteresseerd in een informatiebord?

Als u interesse heeft in één van onze informatieborden kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij sturen u graag een offerte op maat zodat u ook weet wat de mogelijkheden zijn. Hierbij kijken wij naar uw wensen, de grootte en het ontwerp van het informatiebord. Vanzelfsprekend kunt u uw eigen foto’s, teksten of plattegronden voor de borden digitaal aanleveren.