Over ons

Wij zijn specialist op het gebied van duurzaam hout!

Jaap de Vries Produkties is vanaf 1997 de absolute specialist op het gebied van duurzaam hout, waarmee we verschillende toepassingen creëren. Maak gebruik van aanduidingspalen, bewegwijzering, hekwerken, bruggen en informatieborden. We gaan altijd uit van de hoogst mogelijke kwaliteit en hebben op basis van die instelling een ruim klantenbestand op weten te bouwen. We werken voor gemeenten, instellingen, bedrijven en ook particulieren. We leveren buitenmeubilair van verschillende soorten hout. Het is de hoge kwaliteit van het materiaal, dat er samen met de duurzaamheid voor zorgt dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Duurzaam hout

We werken uitsluitend met duurzaam hout, op basis van het cradle tot cradle principe. We zijn van mening dat we zo duurzaam mogelijk om dienen te gaan met materialen als hout en dat het daarnaast van belang is om goed te kijken naar de herkomst hiervan. We werken aan verschillende toepassingen en kunnen u uitermate flexibel van dienst zijn, maar altijd op basis van onze liefde voor de materialen.

Lees meer over ons in het bedrijfsprofiel of het laatste nieuws. Bekijk daarnaast onze referenties en natuurlijk de interessante links. We geven u op die manier graag een compleet beeld van Jaap de Vries Produkties, de specialist op het gebied van toepassingen met duurzaam hout.

Een greep uit onze producten

  • Picknicktafels
  • Wandelbruggen
  • Informatieborden
  • Parkbanken
  • Hekwerk
  • Houten bewegwijzering

Onze klanten

Klanten van Jaap de Vries Produkties zijn gemeentes, Staatsbosbeheer, hoveniers, campings, scholen, recreatieparken, aannemers en natuurmonumenten.

Verder maken al meer dan 240 gemeenten gebruik van onze vriendelijke hondenbewegwijzering.

Historie van Jaap de Vries Produkties

Voordat Jaap de Vries Produkties in 1997 werd opgericht, was Jaap 6 jaar lang eigenaar van een reclamebureau. Van hieruit werd Jaap de Vries Produkties opgericht, met de kennis die Jaap had werd onder andere onze houten bewegwijzering ontwikkeld en de hondenpoeppaaltjes. Deze unieke producten waren nog nergens anders in Nederland (of Europa) te verkrijgen. Dit heeft zich steeds verder door ontwikkelt en Jaap de Vries Produkties groeide sterk. Met de kennis van het ontwerpen breidde Jaap het aanbod uit met informatieborden en andere duurzame houtproducten. De afgelopen jaren is Jaap de Vries Produkties sterk gegroeid, het aanbod is naast het personeel ook sterk uitgebreid.

We hebben zelfs de beschikking over een eigen vrachtwagen, die wij gebruiken bij het bezorgen van grotere producten. Hierbij kunt u denken aan picknicktafels en wandelbruggen. Ook hebben we bestelbussen en -auto’s, waarmee de bezorging van de producten zonder problemen mogelijk is.

Jaap de Vries