TP001 Toegangspoort Marseille € 645,00

TP001 Toegangspoort Marseille € 645,00

TP002 Klaphek Lyon € 385,00

TP002 Klaphek Lyon € 385,00

TP003 Toegangspoort Duinkerke € 750,00

TP003 Toegangspoort Duinkerke € 750,00

TP004 Toegangspoort Parijs € 715,00

TP004 Toegangspoort Parijs € 715,00

TP005 Toegangspoort Nice

TP005 Toegangspoort Nice


Houten Toegangspoorten

Een toegangspoort is het sluitstuk van uw omheining. Natuurlijk moet deze stevig zijn, onderhoudsvrij, maar bovenal integreren met de huidige omheining. Jaap de Vries Produkties maakt al ruim 20 jaar prachtige houten toegangspoorten die passen in de omgeving, waarbij kwaliteit voorop staat!

 

Kwalitatieve houten toegangspoorten

De toegangspoorten van Jaap de Vries Produkties zijn van hoge kwaliteit. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van duurzaam hout, heeft u langdurige plezier van de poort. Onze houten toegangspoorten worden op maat gemaakt, zodat ze voldoen aan al uw wensen. Kwaliteit staat voor ons altijd voorop! Door gebruik van duurzaam hout, zoals douglashout en eikenhout ontvangt u zeker een kwaliteitsproduct. Daarnaast worden onze toegangspoorten voorzien van Engels hang- en sluitwerk.

 

Een ruim assortiment houten toegangspoorten

Wij bieden een ruim assortiment houten toegangspoorten voor verschillende doeleinden. Zowel particulieren, als zakelijke of gemeentelijke partners vinden bij ons een passende poort. Zo is toegangspoort Nice perfect voor het afsluiten van wandelgebieden, maar ook klaphek Lyon is goed te gebruiken voor het afsluiten van hondenuitlaatvelden. Ook voor particuliere klanten hebben wij prachtige toegangspoorten, zoals toegangspoort Parijs. Voor welk doeleinde u een poort zoekt, bij ons vindt u zeker een mooie, maar bovenal duurzame toegangspoort.

 

Waarom voor de houten toegangspoorten van Jaap de Vries Produkties kiezen

Jaap de Vries Produkties is een specialist in duurzaam hout. Daardoor vertrouwen allerlei campings en gemeenten, maar ook organisaties zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten op onze kwaliteit. Natuurlijk werken wij ook voor particulieren. Al onze toegangspoorten en klaphekken kunnen op maat worden gemaakt. Door ons handwerk zult u een kwalitatief product ontvangen, dat voldoet aan uw wensen. Daarnaast vereist een toegangspoort enig maatwerk. Wij zijn dus altijd bereid u te helpen met gespecialiseerd advies of een vakkundige plaatsing. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze houten toegangspoorten of klaphekken? Dat kan natuurlijk! Neem vrijblijvend contact met ons op via dit formulier of stuur een e-mail naar info@jaapdevriesprodukties.nl. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies, maar kunnen u ook vrijblijvend een offerte sturen.