TP001 Toegangspoort Marseille € 645,00

TP001 Toegangspoort Marseille € 645,00

TP002 Klaphek Lyon € 385,00

TP002 Klaphek Lyon € 385,00

TP003 Toegangspoort Duinkerke € 750,00

TP003 Toegangspoort Duinkerke € 750,00

TP004 Toegangspoort Parijs € 715,00

TP004 Toegangspoort Parijs € 715,00

TP005 Toegangspoort Nice

TP005 Toegangspoort Nice


Houten Toegangspoorten

Een toegangspoort is het sluitstuk van elke omheining. Uiteraard moet deze stevig zijn, onderhoudsvrij, maar ook integreren met de huidige hekwerk. Daarnaast kunt u op zoek zijn naar een toegangspoort met het nodige hang- en sluitwerk. Op deze manier wordt niet alleen de toegang naar uw huis of bedrijf verfraaid, maar ook beveiligd. Wanneer u een toegangspoort zoekt van kwaliteit met een natuurlijke en rustieke uitstraling bent u bij Jaap de Vries Produkties aan het juiste adres. Al ruim 20 jaar maken wij prachtige houten toegangspoorten van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is  het mogelijk om deze bij ons te bestellen inclusief passend hekwerk. Natuurlijk aangepast op uw wensen.
 

Kwalitatieve houten toegangspoorten

De houten toegangspoorten van Jaap de Vries Produkties worden gemaakt van duurzaam en hoog kwalitatief hout. Hierdoor heeft u langdurig plezier van de poort. Door gebruik van duurzaam hout, zoals douglas- en eikenhout ontvangt u zeker een kwaliteitsproduct. Ook aan uw veiligheid wordt gedacht en daarom kunnen wij de toegangspoorten voorzien van Engels hang- en sluitwerk. Wij werken graag op maat, daarom is het mogelijk om elke houten toegangspoort op maat te bestellen. Op deze manier voldoen wij altijd aan uw wensen en heeft u een product van kwaliteit.
 

Een ruim assortiment houten toegangspoorten

Wij bieden een ruim assortiment houten toegangspoorten voor verschillende doeleinden. Zowel particulieren, als zakelijke of gemeentelijke partners vinden bij ons een passende toegangspoort. Wij bieden grote toegangspoorten, maar ook klaphekken. Voor elk doeleinde is een perfecte toegangspoort of tuinhek te vinden bij Jaap de Vries Produkties. Zo is toegangspoort Nice perfect voor het afsluiten van wandelgebieden, maar ook klaphek Lyon is goed te gebruiken voor het afsluiten van hondenuitlaatvelden. Ook voor particuliere klanten hebben wij prachtige toegangspoorten, zoals toegangspoort Parijs. Voor welk doeleinde u een poort zoekt, bij ons vindt u zeker een mooie, maar bovenal duurzame toegangspoort.
 

Waarom voor de houten toegangspoorten van Jaap de Vries Produkties kiezen

Jaap de Vries Produkties is een specialist in duurzaam hout. Daardoor vertrouwen allerlei campings en gemeenten, maar ook organisaties zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten op onze kwaliteit. Natuurlijk werken wij ook voor particulieren. Al onze houten toegangspoorten en klaphekken kunnen op maat worden gemaakt. Door ons handwerk zult u een kwalitatief product ontvangen, dat voldoet aan uw wensen. Daarnaast vereist een toegangspoort enig maatwerk. Wij zijn dus altijd bereid u te helpen met gespecialiseerd advies of een vakkundige plaatsing. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.
 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze houten toegangspoorten of klaphekken? Dat kan natuurlijk! Neem vrijblijvend contact met ons op via dit formulier of stuur een e-mail naar info@jaapdevriesprodukties.nl. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies, maar kunnen u ook vrijblijvend een offerte sturen.