TP001 Toegangspoort Parijs

TP001 Toegangspoort Parijs

TP002 Toegangspoort Duinkerke € 750,00

TP002 Toegangspoort Duinkerke € 750,00

TP003 Toegangspoort Marseille € 645,00

TP003 Toegangspoort Marseille € 645,00

TP004 hekwerk paarden Nice € 865,00

TP004 hekwerk paarden Nice € 865,00

TP005 Toegangspoort Nice

TP005 Toegangspoort Nice


Houten Toegangspoort

Houten toegangspoorten zijn prachtige manieren om uw erf of bedrijfsterrein af te sluiten. Deze moet natuurlijk stevig zijn, onderhoudsvrij en integreren met uw huidige hekwerk. Dit maakt ook toegangspoorten een maatproduct bij uitstek. U wilt natuurlijk een prachtige poort die aansluit bij uw wensen en eisen. Wij maken graag voor u een oplossing op maat. Wij zijn uw specialist voor maatwerk. Daarom vertrouwen ook allerlei organisaties zoals Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en verschillende gemeenten al jarenlang op ons.

 

Toegangspoort op maat

Alle houten toegangspoorten zijn op maat te bestellen. Ons bestaande assortiment is zeer divers. U kunt kiezen uit simpele klaphekken, maar ook poorten met veel grandeur. Mocht u in het bestaande assortiment geen poort zien die voldoet aan uw wensen en eisen. Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en ontwerp indienen. Wij maken graag uw gewenste poort op maat.

De producten worden vervaardigd met de hand in onze eigen fabriek. Met onze expertise en gebruik van de juiste producten geven wij u een poort die voldoet aan al uw wensen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bijpassend hekwerk bij ons aan te schaffen. Neem een kijkje tussen ons hekwerk. Wij zijn dus altijd bereid u te helpen met gespecialiseerd advies of een vakkundige plaatsing. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

 

Houten tuinpoort, poort voor oprit of bedrijfsterrein

Of u nu een prachtige tuin heeft, uw oprit wilt afsluiten of uw bedrijfsterrein wilt beveiligen, een poort moet zeker grandeur hebben. Onze poorten zijn ontzettend geliefd. We bieden een ruim vast assortiment en mogelijkheden tot maatwerk. We maken de poort van duurzaam hout, zoals douglas- of eikenhout. Met dit hout heeft u garantie van jarenlang plezier en weinig onderhoud. Dit complimenteert de groene omgeving en heeft een lange levensduur. Het is hout dat uitblinkt in kwaliteit.

Alle poorten kunnen worden voorzien van Engels hang- en sluitwerk. 

 

Houten toegangspoort laten plaatsen

Gaat u bij ons een houten toegangspoort bestellen? Dan wilt u vast ook hulp bij de plaatsing van de poort. In overleg met u plaatsen wij de poort op locatie en nemen zo alle extra zorgen weg. Gaat u de poort gebruiken in een openbare omgeving? Vraag dan zeker ook naar onze hufterproof mogelijkheden.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze houten toegangspoorten of klaphekken? Dat kan natuurlijk! Neem vrijblijvend contact met ons op via dit formulier of stuur een e-mail naar info@jaapdevriesprodukties.nl. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies, maar kunnen u ook vrijblijvend een offerte sturen.