HW007 Hekwerk Toulouse

HW007 Hekwerk Toulouse

TP002 Toegangspoort Parijs € 715,00

TP002 Toegangspoort Parijs € 715,00

TP004 hekwerk paarden Nice € 865,00

TP004 hekwerk paarden Nice € 865,00

TP005 Toegangspoort Nice

TP005 Toegangspoort Nice


Landhekken zijn ideaal voor het afsluiten van tuinen, weilanden en andere grote stukken land. Onze landhekken hebben allemaal unieke eigenschappen en zijn een prachtige toevoeging voor uw woning, bedrijf of voor een park. U wilt natuurlijk het complete plaatje. Daarom leveren wij ook graag hang- en sluitwerk bij uw landhek en zorgen zo voor een extra beveiliging. Uiteraard is het ook mogelijk om het hek te voorzien van een toegangspoort of een andere opening.

Alle hekken zijn leverbaar op maat en u kunt alles aanpassen naar uw wensen.

Landhek van hout

Alle landhekken die wij maken zijn gemaakt van duurzaam hout. Zo heeft u de garantie van een hek dat jarenlang mee gaat. Ze zijn bestand tegen alle temperaturen en andere weersomstandigheden. Het hout dat wij gebruiken is voorzien van een keurmerk en wij werken met het cradle-to-cradle principe. Zo voorkomen wij ontbossing op grote schaal en dragen ons steentje bij aan het milieu.

De meeste hekken worden gemaakt van eiken- of douglas hout.

Landhek van douglas hout

Douglas hout is van nature sterk, duurzaam maar ook relatief goedkoop. Het is afkomstig uit Noord-West Europa en biedt garantie voor kwaliteit.

Eikenhouten landhek

Eikenhouten landhekken zijn enorm duurzaam en kunnen zeker 15 jaar meegaan. Het hout komt uit Europa en zeer bekend. Dat is ook niet gek omdat het zeer sterk en hard hout is, maar nog steeds bewerkbaar.

Wat is het verschil tussen eiken hout en douglas hout?

Het grootste verschil tussen beide houtsoorten zit in de prijs. Eikenhout kan wel tot twee keer zo duur zijn in de aanschaf, maar gaat wel veel langer mee dan douglas hout. Daarnaast heeft eikenhout een iets meer robuuste uitstraling dan douglas hout en is het beter bestendig tegen diverse weersomstandigheden.

Landhek op maat bestellen 

Bestel u landhek gemakkelijk op maat bij ons. Voor elk hek vraagt u een offerte aan. Hierbij geeft u uw wensen door en wij maken een offerte op maat. Staat het landhek naar uw wens niet in ons assortiment, dan u ook altijd een eigen ontwerp indienen. Dan realiseren we graag maatwerk voor u. Wij hebben een aantal geavanceerde tekenprogramma’s waarmee we u altijd een passende oplossing kunnen bieden.  Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom op zaterdag langs in onze showroom.