HW007 Hekwerk Toulouse

HW007 Hekwerk Toulouse

TP004 hekwerk paarden Nice € 865,00

TP004 hekwerk paarden Nice € 865,00

TP005 Toegangspoort Nice

TP005 Toegangspoort Nice


Landhekken kun je ideaal gebruiken voor het afsluiten van tuinen, weilanden en andere grote stukken land. Onze landhekken hebben allemaal unieke een unieke uitstraling door het gebruik van natuurlijke producten. Ze zijn een prachtige toevoeging aan uw woning, bedrijf of park. 

 

U wilt natuurlijk het complete plaatje. Daarom leveren wij ook graag hang- en sluitwerk bij uw landhek en zorgen zo voor stevig en goed sluitbaar hekwerk. Uiteraard is het ook mogelijk om het hek te voorzien van een toegangspoort of een open- en sluitwerk. Alle hekken zijn op maat leverbaar en u kunt alles aanpassen naar uw wensen.

Landhek van duurzaam hout

Alle landhekken die wij maken zijn gemaakt van duurzaam hout. Zo heeft u de garantie van een hek dat jarenlang mee gaat. Ze zijn bestand tegen alle temperaturen en andere weersomstandigheden. Het hout dat wij gebruiken is voorzien van een keurmerk en wij werken met het cradle-to-cradle principe. Zo voorkomen wij ontbossing op grote schaal en dragen ons steentje bij aan het milieu. De meeste hekken worden gemaakt van eiken- of douglas hout.

Landhek van douglas hout

Douglas hout is een zeer harde naaldhoutsoort en is van nature sterk, duurzaam maar ook relatief goedkoop. Het is afkomstig uit Noord-West Europa en staat garant voor een hoge levensduur, kwaliteit en een mooie uitstraling. 

Eikenhouten landhek

Eikenhouten landhekken zijn enorm duurzaam en kunnen zeker 15 jaar meegaan. Het hout komt uit Europa en zeer bekend. Dat is ook niet gek omdat het zeer sterk en hard hout is, maar nog steeds bewerkbaar. Dit hout is daarom erg geschikt om te gebruiken als landhek. 

Wat is het verschil tussen eiken hout en douglas hout?

Het grootste verschil tussen beide houtsoorten zit in de prijs. Eikenhout kan wel tot twee keer zo duur zijn in de aanschaf, maar gaat wel veel langer mee dan douglas hout. Daarnaast heeft eikenhout een iets meer robuuste uitstraling dan douglas hout en is het beter bestendig tegen diverse weersomstandigheden.

Landhek op maat bestellen 

Bestel uw landhek gemakkelijk op maat bij ons. Geef uw wensen door voor het hekwerk dat u wenst. Vraag een offerte aan en wij maken een offerte voor u op maat. Staat het landhek naar uw wens niet in ons assortiment, dan u ook altijd een eigen ontwerp indienen. Dan realiseren we graag maatwerk voor u. Wij hebben een aantal geavanceerde tekenprogramma’s waarmee we u altijd een passende oplossing kunnen bieden. 

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom op zaterdag langs in onze showroom.