HW007 Hekwerk Toulouse

HW007 Hekwerk Toulouse

TP003 hekwerk paarden Nice € 865,00

TP003 hekwerk paarden Nice € 865,00

TP004 Toegangspoort Parijs € 715,00

TP004 Toegangspoort Parijs € 715,00

TP005 Toegangspoort Nice

TP005 Toegangspoort Nice


Een landhek is een hekwerk dat om een stuk land wordt geplaatst zodat dit is afgeschermd. Door een landhek te plaatsen kunt u grond of een gedeelte daarvan afsluiten. Jaap de Vries heeft verschillende soorten landhekken, allemaal met hun eigen unieke eigenschappen. Onze landhekken zijn een prachtige toevoeging aan een woning of bedrijf. Onze landhekken hebben kwalitatief hang- en sluitwerk en zorgen daarmee voor extra beveiliging van uw erf of stuk grond. Ze zijn leverbaar in verschillende maten, maar ook is specifiek maatwerk mogelijk. Daarnaast leveren wij aan verschillende gemeentes en kunnen we ook in grote aantallen leveren.

 

Landhek hout

Alle hekken die wij maken zijn van duurzaam hout en gaan dus vele jaren mee. Ze zijn bestand tegen alle temperaturen en neerslag. Een landhek van hout geeft een mooie landelijke en duurzame uitstraling. Bij Jaap de Vries Produkties werken wij uitsluitend met hoge kwaliteit hout van eiken of douglas.

Landhek van douglas hout

Douglas hout is een nog vrij onbekende soort hout die voornamelijk afkomstig is uit Noord-West Europa. Sinds enkele jaren werken wij met dit type hout omdat het van nature erg sterk, relatief goedkoop en duurzaam is.

 

Eiken landhek

Naast hekwerken van douglas, maken wij ook landhekken van eiken. Dit type houtsoort komt uit Europa en is een van de bekendste houtsoorten. Eikenhout is van nature erg sterk en hard, maar toch makkelijk te bewerken. Om die reden is eikenhout enorm duurzaam en kunnen landhekken van eiken makkelijk meer dan 15 jaar meegaan. 

 

Wat is het verschil tussen eiken hout en douglas hout?

Het grootste verschil tussen beide houtsoorten zit in de prijs. Eikenhout kan wel tot twee keer zo duur zijn in de aanschaf, maar gaat wel veel langer mee dan douglas hout. Daarnaast heeft eikhout een iets meer robuuste uitstraling dan douglas hout en is het beter bestendig tegen diverse weersomstandigheden.

 

Jaap de Vries Produkties

Jaap de Vries Produkties levert al meer dan 20 jaar diverse houtproducten aan onder andere particulieren, gemeenten, Staatsbosbeheer, recreatieparken, campings en aannemers. Staat het landhek van uw wens er niet bij? Dan realiseren we graag maatwerk voor u. Wij hebben een aantal geavanceerde tekenprogramma’s waarmee we u altijd een passende oplossing kunnen bieden.   Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom op zaterdag langs in onze showroom.