001. Vitrinekast Düsseldorf € 1375,00

001. Vitrinekast Düsseldorf € 1375,00

002. vitrinekast München € 1250,00

002. vitrinekast München € 1250,00

003. Vitrinekast Hamburg € 1250,00

003. Vitrinekast Hamburg € 1250,00

004. Vitrinekast Dortmund € 1400,00

004. Vitrinekast Dortmund € 1400,00

005. Vitrinekast Berlijn € 2800,00

005. Vitrinekast Berlijn € 2800,00

006. Eikenhout Vitrinekasten op Wand Frankfurt

006. Eikenhout Vitrinekasten op Wand Frankfurt


Informatiekasten

Informatiekasten zijn een goede manier voor het verstrekken van informatie op verschillende plekken in een stad, dorp of gemeente. Ze worden vaak ook op wat meer afgelegen plekken zoals een bos of andere natuurgebieden gebruikt. Dit zijn kasten waar bijvoorbeeld een plattegrond van de omgeving op staat, met speciale aandacht voor openbare voorzieningen zoals het openbare toilet of politiebureau. Op die manier kunnen mensen die onbekend zijn met de omgeving toch hun weg vinden.  Daarnaast leent een informatiekast zich ook uitstekend voor het plaatsen van mededelingen die voor een korte periode van toepassing zijn. Het verschil tussen een informatiebord en een informatiekast is dat de laatste voorzien is van een vitrine. Hierdoor is het erg makkelijk om mededelingen of informatie die van korte duur zijn te vervangen, waardoor je de meest recente informatie kunt geven aan voorbijgangers.
 

Informatiekast voor buiten

De informatiekasten die wij maken zijn geschikt voor buiten. Dankzij duurzaam hout kunnen de kasten vele jaren mee en zijn ze bestendig tegen alle weersomstandigheden.  Alle houtsoorten waar wij mee werken hebben een FSC of PEFC keurmerk. De keurmerken geven duidelijkheid en garantie dat het hout op een ecologische en verantwoorde manier is geproduceerd. We werken op basis van het cradle tot cradle principe. Dit betekent dat wij voor elke boom die wordt gekapt, een nieuwe boom wordt geplant.
 

Unieke informatiekasten op maat

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar unieke producten op maat. Met onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met gemeenten, steden, scholen, recreatieparken, campings, maar ook Staatsbosbeheer, heeft ons veel inzicht gegeven. Wij begrijpen maar al te goed dat deze product, niet zomaar producten zijn. Door middel van een digitaal tekenprogramma ontwerpen wij voor u de ideale informatiekast. U vertelt uw wensen en eisen en wij maken een passende oplossing voor u.
 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze informatiekasten? U mag altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.