001. Informatiekast Düsseldorf € 1375,00

001. Informatiekast Düsseldorf € 1375,00

002. Informatiekast München € 1250,00

002. Informatiekast München € 1250,00

003. Informatiekast Hamburg € 1250,00

003. Informatiekast Hamburg € 1250,00

004. Informatiekast Dortmund € 1400,00

004. Informatiekast Dortmund € 1400,00

005. Informatiekast Berlijn € 2800,00

005. Informatiekast Berlijn € 2800,00

006. Eikenhouten informatiekast op Wand Frankfurt

006. Eikenhouten informatiekast op Wand Frankfurt


Informatiekasten

Een informatiekast wordt ook wel een vitrinekast genoemd. In deze kasten plaatst u alle informatie die u wilt verstrekken aan bezoekers, medewerkers of klanten. Denk aan een menukaart bij uw restaurant of een mooie wandelroute bij een bos of in de buurt van uw camping. Informatiekasten worden in allerlei sectoren gebruikt en dat is ook niet gek. Het is een slimme manier om aandacht te trekken van mensen en informatie te verstrekken.  Daarnaast leent een informatiekast zich ook uitstekend voor het plaatsen van mededelingen die voor een korte periode van toepassing zijn. Het verschil tussen een informatiebord en een informatiekast is dat de laatste voorzien is van een vitrine. Hierdoor is het erg makkelijk om mededelingen of informatie die van korte duur zijn te vervangen, waardoor je de meest recente informatie kunt geven aan voorbijgangers.

Informatiekast voor buiten

Grote kans dat u de informatiekast buiten gaat gebruiken. U wilt natuurlijk dat de kast bestand is tegen weersomstandigheden, verlicht is en vele jaren mee kan gaan. Bovendien wilt u iets wat past bij de omgeving. Grote kans dat u liever een houten informatiekast wilt. Dit past vaak veel beter buiten, dan bijvoorbeeld een aluminium kast.

Wij produceren al 20 jaar prachtige houten oplossingen, waaronder informatiekasten. Alle houtsoorten waar wij mee werken hebben een FSC of PEFC keurmerk. Deze keurmerken geven duidelijkheid en de garantie dat het hout ecologisch en verantwoord is geproduceerd. Daarmee bent u dus verzekerd van een duurzaam product waar u langdurig plezier van heeft. Daarnaast werken wij op basis van het cradle to cradle principe. Voor elke boom die wij gebruiken, planten wij een nieuwe boom.

Unieke informatiekasten op maat

Informatiekasten zijn maatproducten bij uitstek. Met onze jarenlange ervaring en samenwerking met gemeenten, steden, scholen, campings, recreatieparken, maar ook Staatsbosbeheer hebben wij alle ervaring die nodig is. Met deze ervaring en kennis begrijpen maar al te goed dat u dit product niet zomaar aanschaft. Door middel van een digitaal tekenprogramma ontwerpen wij in samenwerking met u de ideale en perfecte informatiekast. U vertelt uw wensen en eisen en wij maken een passende oplossing op maat.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of over de productie van onze informatiekasten? Neem gerust contact met ons op! We vertellen u graag meer over dit product. Uiteraard is het altijd mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wilt u meer informatie over onze informatiekasten? U mag altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.