Bewegwijzering Bern vanaf € 42,50

Bewegwijzering Bern vanaf € 42,50

Bewegwijzering Linz vanaf € 300,00

Bewegwijzering Linz vanaf € 300,00

Bewegwijzering Luzern vanaf € 125,00

Bewegwijzering Luzern vanaf € 125,00

Bewegwijzering Winterthur vanaf € 125,00

Bewegwijzering Winterthur vanaf € 125,00

Bewegwijzering Zürich vanaf € 95,–

Bewegwijzering Zürich vanaf € 95,–

BW004. bewegwijzering Basel vanaf € 85,–

BW004. bewegwijzering Basel vanaf € 85,–

BW005. Houten bord Genève vanaf € 300,–

BW005. Houten bord Genève vanaf € 300,–

BW006. Houten bord Davos vanaf €400,–

BW006. Houten bord Davos vanaf €400,–

BW008. bewegwijzering Lugano vanaf € 585,00

BW008. bewegwijzering Lugano vanaf € 585,00

BW009.  bewegwijzering + verlichting Lausanne

BW009. bewegwijzering + verlichting Lausanne


Houten Bewegwijzering

Zoekt u houten bewegwijzering voor uw camping, een bedrijfsterrein, het bos of ander openbaar groen? Jaap de Vries Produkties helpt u graag! We hebben al verschillende gemeenten, Staatbosbeheer, campingeigenaren en andere zakelijke partners blij gemaakt met onze bewegwijzering.

Dankzij bewegwijzering geeft u gemakkelijk richting aan wandelaars, fietsers of bezoekers. Zo weet iedereen de weg te vinden. Natuurlijk moet de bewegwijzering optimaal zijn uitgevoerd. Het moet op de juiste manier communiceren. Zo moet het leesbaar zijn en groot genoeg zijn. Vormgeving is ontzettend belangrijk. Daarnaast wilt u graag dat het past in de omgeving. Onze houten bewegwijzering zijn van hoge kwaliteit. We gebruiken alleen kwaliteitshout en besteden veel aandacht aan de vormgeving. Meer weten? Lees dan zeker verder.

 

Bewegwijzeringborden en palen van hout

Al ruim 20 jaar maakt Jaap de Vries Produkties houten bewegwijzering. Hiervoor gebruiken wij duurzaam hout van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn de borden en palen bestand tegen alle invloed van het weer. Dankzij gebruik van hout past onze bewegwijzering in alle omgevingen en is het geen horizonvervuiling.

Wij begrijpen dat bewegwijzering een maatproduct is. Samen met u maken wij een perfect ontwerp. Zo krijgt u niet alleen een duurzaam product, maar ook een product dat op de juiste wijze communiceert met uw bezoekers. U kunt bij ons terecht voor grote bewegwijzering, zoals: Bern, maar ook voor kleine bewegwijzering, zoals: dit informatiebord. Uiteraard geheel op maat.

Naast grote bewegwijzering kunt u bij ons ook terecht voor kleine aanduidingspalen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze routebordjes. Deze kleine palen kent u vast uit bossen en ander openbaar groen. Dit kunt u overal inzetten. Ook in het openbaar groen.

Bent u bang voor eventuele vandalisme? Geen probleem. Wij kunnen u helpen met een hufter-proof systeem. Wij willen graag dat u langdurig plezier heeft van onze houten bewegwijzering.

 

Duurzaam hout voor onze bewegwijzering

Onze houten bewegwijzering wordt gemaakt van duurzaam hout. We maken gebruik van het cradle-to-cradle principe. Voor elke boom die wij kappen, planten wij weer een nieuwe boom. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.

 

Kosten van houten bewegwijzering

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u een offerte? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen al een houten bewegwijzering leveren vanaf € 250,-. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@jaapdevriesprodukties.nl. We streven uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom op zaterdag van 08:00 tot 17:00.