HW001 Engels hekwerk 100 cm € 78,00

HW001 Engels hekwerk 100 cm € 78,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 84,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 84,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW004 Hekwerk Dijon

HW004 Hekwerk Dijon

HW005 Hekwerk Toulouse

HW005 Hekwerk Toulouse

HW006 Post & Rail Lille

HW006 Post & Rail Lille

HW007 Hekwerk Nancy

HW007 Hekwerk Nancy

HW008 Post & Rail Bordeaux

HW008 Post & Rail Bordeaux


Houten hekwerk

Houten hekwerken, zoals tuinhekken en schutting zijn uiteraard functioneel. Maar u wilt natuurlijk een mooi hek dat past bij uw stijl en omgeving. Een hekwerk mag ook de omgeving complimenteren. Jaap de Vries Produkties levert u allerlei soorten houten hekwerken, zoals Engels- en Frans hekwerk. Maar ook voor toegangspoorten bent u bij ons aan het juiste adres.

Een ruim assortiment houten tuinhekken

Met ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd een tuinhek dat past bij uw stijl en omgeving. Onze houten hekwerken zijn in alle vormen, maten en stijlen te verkrijgen. En als u ook een duurzame afrastering of tuinhek wilt, neem dan zeker een kijkje in ons assortiment. Onze houten tuinproducten worden gekenmerkt door kwaliteit. U doet bij ons een aankoop waar u jarenlang plezier van heeft. Ons vaste assortiment bestaat uit verschillende modellen. Maar u kunt bij ons ook hekwerk op maat bestellen. We maken graag uw ontwerp werkelijkheid. Voor onze producten gebruiken wij het beste hout, zoals kastanje- en eikenhout. We streven naar de hoogste kwaliteit voor elk product. Daarom gebruiken wij een hoge kwaliteit hout, zodat u ook jarenlang plezier heeft van het hekwerk. Daarnaast werken wij het met cradle-to-cradle principe. Voor elke boom die wij kappen, planten weer een nieuwe boom. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Compleet houten hekwerk van Jaap de Vries Produkties

U wilt natuurlijk het complete plaatje. Daarom kunt u naast onze houten hekwerken ook kiezen uit diverse toegangspoorten. Bekijk ons volledige assortiment toegangspoorten hier. Wanneer u een houten hekwerk besteld bij Jaap de Vries Produkties krijgt u een maatproduct en bent u garant van kwaliteit. Maar u ervaart ook alle service van ons. Een tijdige levering en plaatsing behoort tot één van onze services.

Een greep uit ons assortiment

Bent u nieuwsgierig welke houten hekwerken te verkrijgen zijn? Wij vertellen u daar graag meer over, of kijk rond in onze webshop.

Engels hekwerk

Engels hekwerk wordt gekenmerkt door de gekloofde latten, deze zijn aan elkaar gevlochten met ijzerdraad. Het houten hekwerk heeft natuurlijk zijn oorsprong in Engeland, maar staat met name bekend om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Daarnaast straalt het rust uit en past het zeker in een rustieke omgeving. Ons Engels hekwerk wordt gemaakt van duurzaam kastanje hout. Hierdoor is het onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur. Tevens is het een flexibel hekwerk. Het is geheel op maat te verkrijgen.

Frans hekwerk

Frans hekwerk heeft gepunte latten. Tussen deze latten zit een afstand van zo’n vier à vijf centimeter. Het houten hekwerk is modern en heeft een strak design. Desondanks geeft het hekwerk toch een open gevoel en blijft het een natuurlijk gevoel behouden. Ons Frans hekwerk is te verkrijgen in verschillende hoogtes en is geheel op maat verkrijgbaar. Uiteraard maken wij ook dit hekwerk van duurzaam hout, zodat u langdurig plezier heeft van uw hek.

Post & Rails

Ook dit hekwerk komt oorspronkelijk uit Engeland. Het wordt gemaakt van hard en duurzaam hout. Post & Rails houdt in dat de ligger dwars door de palen heen ligt. Dit verzorgt de stevigheid van het hekwerk. Het is een robuust afrastering en natuurlijk op maat te verkrijgen bij ons.

Houten hekwerk aanschaffen bij Jaap de Vries Produkties

Wilt u meer informatie over ons assortiment en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag met advies op maat. Wij begrijpen dat hekwerk enig maatwerk vereist en adviseren u graag. Ook is het mogelijk dat wij het hekwerk voor u plaatsen. Wij leveren in zowel Nederland, als België.