HW001 Engels hekwerk 100 cm € 78,00

HW001 Engels hekwerk 100 cm € 78,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 84,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 84,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW004 Hekwerk Toulouse

HW004 Hekwerk Toulouse

HW005 Post & Rail Lille

HW005 Post & Rail Lille

HW006 Hekwerk Nancy

HW006 Hekwerk Nancy

HW007 Post & Rail Bordeaux

HW007 Post & Rail Bordeaux

HW008 Hekwerk Dijon

HW008 Hekwerk Dijon


Houten hekwerk van Jaap de Vries Produkties

Een hekwerk functioneert als afsluiting of afrastering. Natuurlijk wilt u niet alleen dat een hekwerk functioneel is, maar ook de omgeving complimenteert. Jaap de Vries Produkties levert verschillende houten hekwerken, zoals Engels- en Frans hekwerk. Bent u op zoek naar een hekwerk dat past in uw omgeving en gemaakt is van duurzaam hout? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment.

Engels hekwerk

Engels hekwerk wordt gekenmerkt door de gekloofde latten, die aan elkaar zijn gevlochten met ijzerdraad. Het hekwerk heeft natuurlijk zijn oorsprong in Engeland, maar staat met name bekend om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Daarnaast straalt het rust uit en past het zeker in een rustieke omgeving. Ons Engels hekwerk wordt gemaakt van duurzaam kastanje hout. Hierdoor is het onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur. Tevens is het een flexibel hekwerk. Het is geheel op maat te maken.

Frans hekwerk

Frans hekwerk heeft latten, die bovenaan gepunt zijn. Tussen deze latten zit een afstand van zo’n vier à vijf centimeter. Het hekwerk is modern en heeft een strak design. Desondanks geeft het hekwerk toch een open gevoel en blijft het een natuurlijk gevoel behouden. Ons Frans hekwerk is te verkrijgen in verschillende hoogtes en is geheel op maat verkrijgbaar.  Uiteraard maken wij ook dit hekwerk van duurzaam hout, zodat u langdurig plezier heeft van uw hek.

Post & Rails

Ook dit hekwerk komt oorspronkelijk uit Engeland. Het wordt gemaakt van hard en duurzaam hout. Post & Rails houdt in dat de ligger dwars door de palen heen ligt. Dit verzorgt de stevigheid van het hekwerk. Het is een robuust afrastering en natuurlijk op maat te verkrijgen bij ons.

Hekwerk van diverse soorten hout

Voor elk hekwerk maken wij gebruik van het beste hout, zoals kastanje- en eikenhout. U kunt kiezen uit verschillende modellen, zoals hierboven besproken. Elk hekwerk is op maat te verkrijgen. Welke hoogte of lengte u ook nodig heeft, Jaap de Vries Produkties levert uw hekwerk op maat. Elk hekwerk is van de hoogst mogelijke kwaliteit. Natuurlijk zorgen wij voor een tijdige levering van het hekwerk. U kunt het laten plaatsen op het moment dat u wenst. Daarnaast kunnen wij u ook tot dienst zijn met toegangspoorten.

Engels of Frans hekwerk aanschaffen bij Jaap de Vries Produkties

Wilt u meer informatie over ons assortiment en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag met advies op maat. Wij begrijpen dat hekwerk enig maatwerk vereist en adviseren u graag. Ook is het mogelijk dat wij het hekwerk voor u plaatsen. Wij leveren in zowel Nederland, als België.