HW001 Engels hekwerk 100 cm € 82,00

HW001 Engels hekwerk 100 cm € 82,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 91,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 91,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW004 Frans hekwerk 120 CM € 98,00

HW004 Frans hekwerk 120 CM € 98,00

HW005 Frans hekwerk 150 cm € 95,00

HW005 Frans hekwerk 150 cm € 95,00

HW006 Hekwerk Dijon

HW006 Hekwerk Dijon

HW007 Hekwerk Toulouse

HW007 Hekwerk Toulouse

HW008 Post & Rail Lille

HW008 Post & Rail Lille

HW009 Hekwerk Nancy

HW009 Hekwerk Nancy

HW010 Post & Rail Bordeaux

HW010 Post & Rail Bordeaux


Hekwerk

Hekwerken, zoals tuinhekken en schuttingen zijn uiteraard functioneel. Maar u wilt natuurlijk een mooi hek dat past bij de omgeving en uw wensen. Het mag de omgeving complimenteren. Wilt u graag een duurzaam hekwerk op maat? Wij helpen u graag. U heeft keuze uit een ruim assortiment, zoals Engels- en Frans hekwerk.

 

Hekwerk tuin

Binnen ons assortiment vindt u gegarandeerd een hek dat past bij uw omgeving en stijl. U kunt kiezen uit een divers assortiment en uiteraard zelf de juiste vorm en maat kiezen. Onze houten producten worden gekenmerkt door kwaliteit. U doet bij ons een aankoop waar u jarenlang plezier van heeft. Naast ons vaste assortiment is het ook mogelijk een hekwerk op maat te bestellen. We maken graag uw ontwerp werkelijkheid.

We bieden u graag de hoogste kwaliteit aan. Daarom maken wij ook gebruik van het beste hout, zoals kastanje- en eikenhout. Zo heeft u jarenlang plezier van het product. Daarnaast werken wij het met cradle-to-cradle principe. Voor elke boom die wij kappen, planten weer een nieuwe boom. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

 

Hekwerk van hout

Een hekwerk van hout is volgens veel mensen niet altijd praktisch. Maar niets in minder waar! Wanneer het hekwerk wordt gemaakt van goed kwalitatief hout, dan heeft u langdurig plezier. Bovendien past hout beter in het groen. De natuurlijke en warme uitstraling van hout past beter in elke tuin of weide. U bent bij ons garant van kwaliteit met extra service. We helpen u met hekwerk van hout op maat met natuurlijk een correcte levering en plaatsing.

Wilt u graag het hekwerk compleet maken met een toegangspoort? Bekijk ons volledige assortiment toegangspoorten hier.

 

Een greep uit ons assortiment

Bent u nieuwsgierig welke houten hekwerken te verkrijgen zijn? Wij vertellen u daar graag meer over, of kijk rond in onze webshop. Heeft u een eigen ontwerp? Dan mag u altijd contact opnemen voor meer informatie.

 

Engels hekwerk

Engels hekwerk wordt gekenmerkt door de gekloofde latten, deze zijn aan elkaar gevlochten met ijzerdraad. Het houten hekwerk heeft natuurlijk zijn oorsprong in Engeland, maar staat met name bekend om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Daarnaast straalt het rust uit en past het zeker in een rustieke omgeving. Ons Engels hekwerk wordt gemaakt van duurzaam kastanje hout. Hierdoor is het onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur. Tevens is het een flexibel hekwerk. Het is geheel op maat te verkrijgen.

 

Frans hekwerk

Frans hekwerk heeft gepunte latten. Tussen deze latten zit een afstand van zo’n vier à vijf centimeter. Het houten hekwerk is modern en heeft een strak design. Desondanks geeft het hekwerk toch een open gevoel en blijft het een natuurlijk gevoel behouden. Ons Frans hekwerk is te verkrijgen in verschillende hoogtes en is geheel op maat verkrijgbaar. Uiteraard maken wij ook dit hekwerk van duurzaam hout, zodat u langdurig plezier heeft van uw hek.

 

Post & Rails

Ook dit hekwerk komt oorspronkelijk uit Engeland. Het wordt gemaakt van hard en duurzaam hout. Post & Rails houdt in dat de ligger dwars door de palen heen ligt. Dit verzorgt de stevigheid van het hekwerk. Het is een robuust afrastering en natuurlijk op maat te verkrijgen bij ons.

 

Hekwerk aanschaffen bij Jaap de Vries Produkties

Wilt u meer informatie over ons assortiment en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag met advies op maat. Wij begrijpen dat hekwerk enig maatwerk vereist en adviseren u graag. Ook is het mogelijk dat wij het hekwerk voor u plaatsen. Wij leveren in zowel Nederland, als België.