HW001 Engels hekwerk 100 cm € 78,00

HW001 Engels hekwerk 100 cm € 78,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 84,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 84,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW004 Hekwerk Dijon

HW004 Hekwerk Dijon

HW005 Hekwerk Toulouse

HW005 Hekwerk Toulouse

HW006 Post & Rail Lille

HW006 Post & Rail Lille

HW007 Hekwerk Nancy

HW007 Hekwerk Nancy

HW008 Post & Rail Bordeaux

HW008 Post & Rail Bordeaux


Houten hekwerk van Jaap de Vries Produkties

Houten hekwerken, zoals tuinhekken, zijn uiteraard functioneel, maar moeten ook passen bij uw omgeving en uw stijl. Een hekwerk mag ook de omgeving complimenteren. Jaap de Vries Produkties levert verschillende houten hekwerken, zoals Engels- en Frans hekwerk. Bent u op zoek naar een duurzame afrastering of tuinhek? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment.
 

Een ruim assortiment houten tuinhekken

Met het ruime assortiment van Jaap de Vries vindt u zeker een tuinhek dat past bij uw stijl en omgeving. Onze houten hekken zijn in alle vormen en maten te verkrijgen. Voor elk probleem hebben wij een passende oplossing. Onze houten tuinproducten, zoals hekwerk, worden gekenmerkt door kwaliteit. U doet dus een aankoop, bij ons, waar u jarenlang plezier van heeft. Ons vaste assortiment bestaat uit verschillende modellen, die ook hieronder worden besproken. Uiteraard is elk hekwerk op maat te verkrijgen.
 

Hekwerk van diverse soorten hout

Voor onze producten gebruiken wij het beste hout,zoals kastanje- en eikenhout. We streven naar de hoogste kwaliteit voor elk product. Daarom gebruiken wij een hoge kwaliteit hout, zodat u ook jarenlang plezier heeft van het hekwerk. Daarnaast werken wij het met cradle-to-cradle principe. Voor elke boom die wij kappen, planten weer een nieuwe boom. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu.
 

Engels hekwerk

Engels hekwerk wordt gekenmerkt door de gekloofde latten, die aan elkaar zijn gevlochten met ijzerdraad. Het houten hekwerk heeft natuurlijk zijn oorsprong in Engeland, maar staat met name bekend om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Daarnaast straalt het rust uit en past het zeker in een rustieke omgeving. Ons Engels hekwerk wordt gemaakt van duurzaam kastanje hout. Hierdoor is het onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur. Tevens is het een flexibel hekwerk. Het is geheel op maat te verkrijgen.
 

Frans hekwerk

Frans hekwerk heeft gepunte latten. Tussen deze latten zit een afstand van zo’n vier à vijf centimeter. Het houten hekwerk is modern en heeft een strak design. Desondanks geeft het hekwerk toch een open gevoel en blijft het een natuurlijk gevoel behouden. Ons Frans hekwerk is te verkrijgen in verschillende hoogtes en is geheel op maat verkrijgbaar. Uiteraard maken wij ook dit hekwerk van duurzaam hout, zodat u langdurig plezier heeft van uw hek.
 

Post & Rails

Ook dit hekwerk komt oorspronkelijk uit Engeland. Het wordt gemaakt van hard en duurzaam hout. Post & Rails houdt in dat de ligger dwars door de palen heen ligt. Dit verzorgt de stevigheid van het hekwerk. Het is een robuust afrastering en natuurlijk op maat te verkrijgen bij ons.
 

Compleet houten hekwerk van Jaap de Vries Produkties

Wanneer u een houten hekwerk besteld bij Jaap de Vries Produkties bent u niet alleen garant van kwaliteit, maar wij leveren hekwerk op maat en op locatie. Een tijdige levering en plaatsing behoort tot één van onze services.
Het is ook mogelijk uw houten hekwerk compleet te maken met een toegangspoort. Bekijk ons volledige assortiment toegangspoorten hier.
 

Engels of Frans hekwerk aanschaffen bij Jaap de Vries Produkties

Wilt u meer informatie over ons assortiment en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag met advies op maat. Wij begrijpen dat hekwerk enig maatwerk vereist en adviseren u graag. Ook is het mogelijk dat wij het hekwerk voor u plaatsen. Wij leveren in zowel Nederland, als België.