HW001 Engels hekwerk 100 cm € 82,00

HW001 Engels hekwerk 100 cm € 82,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 91,00

HW002 Engels Hekwerk 120 cm € 91,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW003 Frans Hekwerk 100 cm € 105,00

HW004 Frans hekwerk 120 CM € 98,00

HW004 Frans hekwerk 120 CM € 98,00

HW005 Frans hekwerk 150 cm € 95,00

HW005 Frans hekwerk 150 cm € 95,00

HW006 Hekwerk Dijon

HW006 Hekwerk Dijon

HW007 Hekwerk Toulouse

HW007 Hekwerk Toulouse

HW008 Post & Rail Lille

HW008 Post & Rail Lille

HW009 Hekwerk Nancy

HW009 Hekwerk Nancy

HW010 Post & Rail Bordeaux

HW010 Post & Rail Bordeaux


Hekwerken van hout

 
Een hekwerk is natuurlijk functioneel, maar u wilt natuurlijk meer dan alleen functioneel hek. Een hek moet de omgeving complimenteren en voldoen aan uw wensen. Bovendien wilt u een duurzaam hekwerk, waar u langdurig van plezier van heeft. U vindt bij ons een ruim assortiment houten hekwerken met een hoge duurzaamheid en levensduur. Zo complimenteert het uw omgeving en heeft u jarenlang plezier van het hekwerk. Misschien denkt u dat houten hekwerken niet praktisch zijn, laat staan duurzaam. Maar niets is minder waar! Wanneer het hekwerk wordt gemaakt van kwalitatief hout, dan heeft u langdurig plezier. Bovendien past hout beter in een natuurlijke omgeving, zoals tuinen, parken en recreatieterreinen. De natuurlijk en warme uitstraling zorgt voor een compliment, in plaats van een groot contrast. U bent dus niet alleen garant van een duurzaam hekwerk, maar ook een mooi hek van kwaliteit. U bent namelijk bij ons garant van kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. We helpen u graag met maatwerk en natuurlijk een correcte levering en plaatsing. Wilt u graag het hekwerk compleet maken met een toegangspoort? Bekijk ons volledige assortiment toegangspoorten hier.
 

Houten hekwerken voor tuin, recreatieterreinen, parken en ander openbaar groen

Binnen ons assortiment vindt u gegarandeerd een hek dat past bij uw omgeving en stijl. Ons diverse assortiment en maatwerk laat u vrij in uw keuze. We maken voor de hekwerken gebruik van kastanje- en eikenhout. Daarbij hanteren wij ook het cradle-to-cradle principe. Dit betekent dat wij voor elke boom die wij kappen ook weer een nieuwe boom planten. Zo dragen wij bij aan het milieu. We bieden u een ruim assortiment, waaronder Engels en Frans hekwerk en unieke Post&Rails.
 

Een greep uit ons assortiment

Bent u nieuwsgierig welke houten hekwerken te verkrijgen zijn? Wij vertellen u daar graag meer over of kijk rond in onze webshop. Heeft u een eigen ontwerp? Dan mag u altijd contact opnemen voor meer informatie.
 

Engels hekwerk

Engels hekwerk wordt gekenmerkt door de gekloofde latten, deze zijn aan elkaar gevlochten met ijzerdraad. Het houten hekwerk heeft natuurlijk zijn oorsprong in Engeland, maar staat met name bekend om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Daarnaast straalt het rust uit en past het zeker in een rustieke omgeving. Ons Engels hekwerk wordt gemaakt van duurzaam kastanje hout. Hierdoor is het onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur. Tevens is het een flexibel hekwerk. Het is geheel op maat te verkrijgen.
 

Frans hekwerk

Frans hekwerk heeft gepunte latten. Tussen deze latten zit een afstand van zo’n vier à vijf centimeter. Het houten hekwerk is modern en heeft een strak design. Desondanks geeft het hekwerk toch een open gevoel en blijft het een natuurlijk gevoel behouden. Ons Frans hekwerk is te verkrijgen in verschillende hoogtes en is geheel op maat verkrijgbaar. Uiteraard maken wij ook dit hekwerk van duurzaam hout, zodat u langdurig plezier heeft van uw hek.
 

Post & Rails

Post & Rails komt ook oorspronkelijk uit Engeland. Het wordt gemaakt van hard en duurzaam hout. Post & Rails houdt in dat de ligger dwars door de palen heen ligt. Dit verzorgt de stevigheid van het hekwerk. Het is een robuust afrastering en natuurlijk op maat te verkrijgen bij ons.
 

Overige houten hekwerken

Naast deze unieke houten hekwerken bieden wij u ook strakke hekwerken aan in ons assortiment, zoals hekwerk Nancy en hekwerk Toulouse. Deze hekwerken zijn stevig en voorzien van een strak design. Ondanks het strakke ontwerp van het hek past het nog zeker zeer goed in elke natuurlijk omgeving.
 

Hekwerk aanschaffen bij Jaap de Vries Produkties

Wilt u meer informatie over ons assortiment en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag met advies op maat. Wij begrijpen dat hekwerk enig maatwerk vereist en adviseren u graag. Ook is het mogelijk dat wij het hekwerk voor u plaatsen. Wij leveren in zowel Nederland, als België.