Jaap de Vries Produkties staat bekend om het leveren van maatwerk. In samenwerking met de opdrachtgever worden er verschillende (hout) producten ontworpen of aangepast die dan uiteindelijk toegepast gaan worden in de buitenruimte. Wij zijn in bezit van digitale tekenprogramma’s die wij gebruiken in samenwerking met de klant bij het ontwerpen van een nieuw product.  Omdat wij al meer dan 20 jaar actief zien bij het inrichten van de Openbare Ruimte, beschikken wij over een grote expertise en kunnen wij een diversiteit aan maatwerk leveren.

Onderstaand hebben wij een selectie van producten voor u uitgelicht.

Heeft u ook interesse in een maatwerk product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

damwand

Voor de gemeente Harderwijk hebben wij afgelopen maand,  bij het viaduct aan beide kanten van de helling een mooie hardhouten damwand van azobe hardhout geleverd en gemonteerd.

Decorbouw

Jaap de Vries Produkties is ook werkzaam in de decorbouw. deze skihut met toebehoren hebben wij uitgevoerd in Douglas hout.

Boomvorm picknicktafelset

Voor de gemeente Den Helder hebben wij dit unieke product ontworpen en geleverd. De picknicktafels zijn gemaakt van douglas schaaldelen met een dikte van 5 centimeter. De lengte van een tafel bedraagt 1,50 meter. De picknicktafels zijn zo aan elkaar verbonden dat het een boomvorm heeft.

Speciale bewegwijzering

Op de heide van Ermelo is eind 2015 bovenstaande, door ons ontworpen en geleverde, bewegwijzering geplaatst. De bewegwijzering bevat namen van de sponsoren van de Ermelose Schaapskooi.

Blokhut

Deze blokhut is een prachtstuk en volledig op maat gemaakt. Ook voor uw organisatie, tuin, project of voor het openbaar groen kunnen wij een maatwerk blokhut ontwerpen en leveren.

Hellingbrug

Jaap de Vries maakt ook hellingbruggen in diverse soorten en maten. Bel ons gerust voor een oplossing op maat.

Tafeltje met kompas

Dit tafeltje is gemaakt voor Groninger landschap. Op het tafeltje staat een kompas uitgebeeld.

Bord voor hondenspeelwijde

Voor de gemeente Barendrecht hebben wij een ontzettend mooi bord ontworpen gemaakt van trespa. Dit bord is geplaatst bij een vernieuwde hondenspeelweide.

Houten tribune

Jaap de Vries maakt ook hellingbruggen in diverse soorten en maten. Bel ons gerust voor een oplossing op maat.

Volleybalnet constructie

Op maat gemaakte constructie voor volleybalnet. Vandalisme bestendig, is gemaakt van duurzaam eikenhout en gaat hierdoor lang mee.

Ideaal voor op campings, parken, recreatiegebieden of grote tuinen.

Vuurkuil

Wij hebben voor scouting Harderwijk een mooie vuurkuil gemaakt!

Leuning Zierikzee

Mooi strak leuningen op maat gemaakt en geplaatst in Zierikzee.

Ooievaarsnest

Ooievaarsnest op maat in gemeente De Ronde Venen.

[special_text animation=”pulse” animation_iteration=”1″ tagname=”h2″ font_weight=”normal” font=”google_web_font_Raleway” align=”center” font_size=”40″ color=”#ffffff”]Ook uw gewenste maatwerk producten kunnen wij leveren![/special_text][special_text animation=”pulse” animation_iteration=”1″ tagname=”h2″ font_weight=”300″ font=”google_web_font_Raleway” align=”center” font_size=”18″ color=”#ffffff” margin_top=”-25″]Vraag vrijblijvend een offerte aan![/special_text]
[button animation=”pulse” animation_iteration=”1″ icon=”fa-arrow-right” icon_position=”Right” target=”_self” button=”1″ color=”#1c1c1c” background_color=”#ffffff” url=”https://jaapdevriesprodukties.nl/contact/”]VRAAG OFFERTE AAN[/button]