Verbodsborden honden

Home / Verbodsborden honden

Verbodsborden honden

Zoekt u verbodsborden voor honden? Jaap de Vries Produkties heeft een groot assortiment aan vriendelijke verbodsborden. U vindt bij ons niet alleen borden, maar ook verbodspalen die hondeneigenaren vriendelijk laten zien of honden toegestaan zijn of niet. Wij zijn de uitvinder van deze unieke palen.Onze (verbods-)borden voor honden hebben een zeer aantrekkelijk design. Op het bord vindt u een vrolijke hond of een duidelijk icoon. Hiermee is het in één oogopslag duidelijk wat er bedoelt wordt. Sommige van onze borden gaan begeleid met een tekst zoals: “Verboden voor honden” of “Losloopgebied“.

De borden worden geleverd in full-colour. Door opvallende kleuren weet u zeker dat niemand om het verbodsbord heen loopt. Het informatiebord valt op en maakt de boodschap duidelijk.

Honden verboden

Honden verboden! Met deze borden is dit direct duidelijk. Wanneer u als gemeente het hondenbeleid aan wilt scherpen zijn deze borden een zeer geschikte optie. Door de duidelijke boodschap, iconen en opvallende kleuren kan niemand meer om de boodschap heen. De verbodsborden voor honden kunnen er als volgt uitzien:

Verboden voor honden paal

Honden toegestaan

Via onze borden kunnen wij naast een verbod ook juist een actie laten zien die wel toegestaan is. Op sommige plekken zijn honden juist toegestaan. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van gebodsborden voor honden.

Uitlaatstrook hondenbeleidspaalHonden toilet
Wist u dat onze verbodsborden voor honden al te koop zijn vanaf € 12,50 ex BTW per stuk? De full-colour borden zijn gemaakt van trespa: een sterk materiaal, wat bijna niet kapot te krijgen is. Daarnaast werken wij met anti-diefstal schroeven. Zo voorkomt u vandalisme en is het bordje beschermd tegen vandalen. Inmiddels hebben wij verbodsborden voor honden geleverd aan meer dan 300 gemeenten. De overlast van hondenpoep nam af in veel wijken en we hebben dan ook veel tevreden klanten als het gaat om onze informatieborden. We maken u ook graag tevreden klant!

Vraag voor meer informatie een offerte aan of vraag eens na voor alle mogelijkheden. Bekijk hier alle hondenbeleidspalen.

Nieuwe verbodsborden

Verbodsborden moeten in één oogopslag duidelijk zijn. Daarom ontwikkelen wij altijd nieuwe verbodsborden. Ook dit jaar hebben wij verschillende verbodsborden voor honden ontwikkeld. Uiteraard is het mogelijk om een bord op maat te ontwikkelen, maar u kunt ook kiezen uit onze standaard verbodspalen. Van kleurrijke speelse bordjes tot aan simpele maar duidelijke borden. Zo heeft u altijd een bord dat past bij uw voorkeuren en eisen. Hieronder ziet u onze nieuwe borden:

In 2019 introduceerde Jaap de Vries Produkties nieuwe hondenbeleidsborden. Deze nieuwe full-colour borden worden gemaakt van het sterke materiaal trespa. U kunt zelf uw eigen logo of tekst op de borden plaatsen!

Artikel 01

Ruiterroute

Artikel 03

Uitlaatstrook hondenbeleid

Artikel 05

Verboden voor honden hondenbeleid

Artikel 02

Hondentoilet hondenbeleid

Artikel 04

Verboden voor honden hondenbeleid

Artikel 06

hondenbeleidspaal hup
schagen2

Artikel 07

Losloopgebied voor honden

Artikel 08

Honden toilet

Artikel 09

Opruimplicht hondenpoep

Artikel 10

Losloopterrein hondenbeleidspaal

Artikel 11

Kinderspeelplaats hondenbeleidspaal

Artikel 12

hondenbeleidspaal losloopgebied

Artikel 13

Hondenbeleidspaal hier mag ik niet

Artikel 14

Verboden voor honden hondenbeleidspaal

Artikel 15

Verboden voor honden

Artikel 16

Speelveld voor honden

Artikel 17

Einde losloopzone hondenbeleidspaal

Artikel 18

Verboden voor honden paal

Artikel 19

Opruimplicht hondenpoep

Artikel 20

Ruiterpad begeleidingspaal

Artikel 21

opruimplicht hondenpoep hondenbeleid

Artikel 22

Uitlaatstrook hondenbeleidspaal

Artikel 23

Verboden hondenpoep hondenbeleidspaal

Artikel 24

Einde losloopgebied hondenbeleidspaal

Artikel 25

Aangelijnd uitlaten hondenbeleidspaal

Artikel 26

Losloopzone hondenbeleidspaal

Artikel 27

Hond aangeleid hondenbeleidspaal

Artikel 28

Eind losloopgebied hondenbeleid