Wij leveren al sinds lange tijd straatmeubilair van natuurlijke materialen. Omdat wij in het huidige straatbeeld veel ijzeren en plastic prullenbakken, banken en parkeerpalen zien, die niet echt mooi zijn, doen wij het op een andere manier. Geen saaie en kille materialen maar voornamelijk hout en natuurlijk materiaal. Wij vinden dat straatmeubilair van natuurlijke materialen veel beter passen binnen het straatbeeld en willen daarmee de wereld iets milieuvriendelijker maken. Het hout wat wij gebruiken is FSC gecertificeerd: voor elke boom die gekapt wordt, wordt er een nieuwe boom geplant.

Met straatmeubilair van Jaap de Vries maak je het verschil

Op een positieve manier opvallen doe je met straatmeubilair van Jaap de Vries. Met de mooie natuurlijke kleuren geeft u geen verstoring in het straatbeeld. Met gezellig meubilair voor de straat creeër je ook nog eens een fijne omgeving om een praatje te maken. Bij ons vind je meerdere soorten straatmeubilair zoals onder andere:

Houten parkbanken

Deze parkbanken passen vaak perfect binnen de atmosfeer wat een park uitstraalt: rust. Doordat de banken gemaakt zijn van hout passen ze goed binnen de omgeving en zijn ze geen verstoring zoals ijzeren banken dat vaak wel zijn.

Anti-parkeerpalen

De zwarte plastic anti-parkeerpalen kent iedereen wel. Ze staan niet bekend om hun mooie uitstraling. Daar bedachten wij een milieuvriendelijke alternatief op: houten anti-parkeerpalen.

Houten afvalbakken

Het huidige straatmeubilair qua afvalbakken is vaak van ijzer materiaal. Deze zouden beter beschermt zijn tegen vandalisme. Onze houten afvalbakken zijn niet alleen bestand tegen vandalisme, maar staan ook nog eens veel mooier op straat.

Houten fietsenrekken

Ook bij fietsenrekken zie je vaak veel ijzeren materialen. Daar houden we bij Jaap de Vries niet van. Voor een houten fietsenrek bent u bij ons aan het goede adres.

Houten vitrinekasten

Ideaal voor het publiceren van nieuws: de papier worden niet nat zoals bij een prikbord en kunnen bovendien niet gestolen worden.

Wilt u meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.