Route- en aanduiding palen met routeplaatjes

Met route- en aanduiding palen kunt u gemakkelijk communiceren met wandelaars en fietsers in het openbaar groen. Deze palen worden voornamelijk ingezet om richting te geven of aan te geven welk gebied een wandelaar of fietser betreed

Route- en aanduiding palen van Jaap de Vries Produkties

Jaren geleden is Jaap de Vries Produkties gestart met het maken van unieke route- en aanduidingspalen. Hiermee is een goedkoper alternatief ontstaan voor verkeersborden. De route- en aanduiding palen worden gemaakt van Douglas- of Robinia hout.

De palen staan laag bij de grond en voldoen aan de eisen om een wandelaar, fietser of ruiter goed te bewegwijzeren. Onze route- en aanduidingspalen zijn goedkoper, dan de standaard verkeersborden. Daarnaast hebben ze een vriendelijke uitstraling en zijn vandalisme bestendig. U zult dus langdurig plezier hebben van onze route- en aanduidingspalen.

De palen zijn gemaakt van Douglas- of Robinia hout en hebben een lengte van 130 cm en word ingegraven in de grond.

Natuurlijk wilt u een passend plaquette voor elke paal. Onze DTP-afdeling kan samen met u elke route- en aanduidingspaal ontwerpen. Elk ontwerp wordt aangepast naar uw wens, zodat u een product ontvangt dat op de juiste wijze communiceert.

Meer informatie?

Onze aanduidingspalen zijn een goed alternatief voor de standaard ijzeren paal met verkeersbord. Elke paal wordt op maat gemaakt en is duurzaam en vandalisme bestendig. Wilt u graag meer informatie over onze route- en aanduidingspalen of weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan vrijblijvend contact op!