ROUTEPALEN

Met route- en aanduiding palen kunt u gemakkelijk communiceren met wandelaars en fietsers in het openbaar groen. Deze palen worden voornamelijk ingezet om richting te geven of aan te geven welk gebied een wandelaar of fietser betreed.

De route- en aanduidingspalen worden gemaakt van Douglas- of Robinia hout. De palen staan laag bij de grond en voldoen aan de eisen om een wandelaar, fietser of ruiter goed te bewegwijzeren. Elke paal wordt op maat gemaakt en is duurzaam én  vandalisme bestendig. U zult dus langdurig plezier hebben van onze route- en aanduidingspalen!

Natuurlijk wilt u een passende plaquette voor elke paal. Onze DTP-afdeling kan samen met u elke route- en aanduidingspaal ontwerpen. Elk ontwerp wordt aangepast naar uw wens, zodat u een product ontvangt dat op de juiste wijze communiceert. Wilt u graag meer informatie over onze route- en aanduidingspalen of weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact
ruiterroute ede 2

Ruiterroute

Bent u op zoek naar routepalen / -borden voor uw ruiterroute?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wist u dat wij alles zelf kunnen ontwerpen? Zo ontvangt u een product dat afgestemd is op uw wensen.

Ruiterroute
brandweerbord 1

Brandweerroute

Bent u op zoek naar routepalen / -borden voor uw brandweerroute?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wist u dat wij alles zelf kunnen ontwerpen? Zo ontvangt u een product dat afgestemd is op uw wensen.

Brandweerroute
Wandelroute_Routepaal-e1651651266347-600x325

Wandelroute

Bent u op zoek naar routepalen / -borden voor uw wandelroute?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wist u dat wij alles zelf kunnen ontwerpen? Zo ontvangt u een product dat afgestemd is op uw wensen.

Wandelroute