17. Wandelbrug Cambridge € 5800,–

17. Wandelbrug Cambridge € 5800,–

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties heeft al ruim 15 jaar ervaring in het maken van landelijke houten wandel- en fietsbruggen die ijzersterk zijn en ook een lange levensduur hebben.

De wandel- en loopbruggen die wij maken worden uitgevoerd in douglas en / of in hardhout. (FSC keurmerk)

Wandelbrug Cambridge met IPE-balken.

Deze Cambridge Wandelbrug is gemaakt van Douglas hout met ondersteuning van IPE-balken. De IPE-balken komen goed van toepassing bij de lengte van deze brug: 10 meter. Deze brug is niet alleen gemaakt voor voetgangers, maar ook voor fietsers.

 

Informatie van deze brug;

De liggers hebben een dikte van 250 x 150 x 10000 mm, de boven leuningen zijn voorzien van dubbele gefreesde kant met een dikte van 100 x 50 mm. Ook zijn de onder leuningen, met een dikte van 70 x 50 mm worden uitgevoerd met een enkele gefreesde kant. De staanders voor de leuningen zijn 100 x 100 mm, daarnaast zijn de brugdekdelen 145 x 30 mm en hebben een lengte tot maximaal 1,80 meter.

Jaap de Vries Produkties heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en renoveren van bruggen. Door deze ervaring kunnen wij voor bijna alle scenario’s een oplossing bieden. Wilt u weten of we aan uw eisen kunnen voldoen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Op de brugdekdelen kan epoxy (safe grip) toegepast worden die zorgt voor een antislip.

Het maken en produceren van 2 stuks landhoofden kunnen wij tegen meerprijs van circa €  240,00 per landhoofd voor u regelen.

Prijs is vanaf € 5.800 excl. BTW en montage

 

De Cambridge brug kan ook geleverd worden zonder leuningen.

 

 

.brug-utrecht-upe-balk-1brug-utrecht-upe-balk-2brug-Cambridge -IPE-balk-3

Project Details

Datum december 1, 2016 Categorie
Vraag offerte aan