TP001 Toegangspoort Parijs

TP001 Toegangspoort Parijs

Project Omschrijving

Toegangspoort Parijs is een prachtig landelijke toegangspoort dat u prachtig kunt combineren met diverse hekwerken. U kunt dit hekwerk bij Jaap de Vries Produkties op maat verkrijgen in zowel eikenhout, grenenhout en douglas hout. 


De eikenhouten staanders van toegangspoort Parijs hebben dikte 15,0 ×15,0 cm. Om de toegangspoort te dragen zijn de staanders voorzien van sterk hang- en sluitwerk. De toegangspoort Parijs van de afbeelding is uitgevoerd in eikenhout en heeft een breedte van 3,00 meter (2 x 1,50 meter). De hoogte van dit hek bedraagt 1,05 meter. 


Indien u wenst kunnen wij deze toegangspoort voor u personaliseren. Met onze computergestuurde freesmachine frezen wij uw bedrijfsnaam, logo of andere teksten voor u op de toegangspoort. Zo creëert u een prachtige entree voor uw bedrijf of woning. 


De prijs van toegangspoort Prijs is op aanvraag. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

In overleg met de opdrachtgever kan deze toegangspoort ook bezorgd en/of geplaatst worden door de buitendienst van Jaap de Vries Produkties. Indien u dit wenst, vermeld dit dan bij uw offerte aanvraag.

 

 

 

Project Details

Datum juli 9, 2020 Categorie
Vraag offerte aan