D005. Schapenhok Putten

D005. Schapenhok Putten

Project Omschrijving

Bent u op zoek naar een duurzaam schapenhok? Al ruim 20 jaar maken wij natuurlijke dierenhokken en dierennachtverblijven. Schapenhok Putten is gemaakt van inlands douglas planken breedte 19,0 cm en een dikte van 2,0 cm. De 4 stuks staanders zijn ook van douglas hout en hebben een dikte van 15×15 cm. De dakbedekking van het schapenhok is van dakleer. Schapenhok Putten is leverbaar in verschillende lengtes, breedtes en hoogtes.

 


 

Al onze dierenhokken worden met de hand gemaakt en zijn van een hoge kwaliteit (geen bouwmarkt kwaliteit)!  In overleg met u maken wij het schapenhok compleet op maat. Na goedkeuring van onze technische tekening, gaan wij over tot productie.

 


 

Het plaatsen van schapenhok Putten op locatie is mogelijk en wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren en plaatsen ook in geheel België.

 


 

Op de foto ziet u ons schapenhok Putten. Het  hok is geschikt voor 5 schapen. De afmetingen van het hok zijn: 2,50 x 2,50 m.

Omdat onze dierenhokken echt maatwerk zijn, kunt u een offerte aanvragen bij ons. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Prijs is op aanvraag.

Schapenhok hout

Schapenhok hout

 

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan