D001. Schapenhok Putten

D001. Schapenhok Putten

Project Omschrijving

Bent u op zoek naar een duurzaam schapenhok? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al ruim 20 jaar maken wij natuurlijke dierenhokken en dierennachtverblijven. Schapenhok Putten is gemaakt van inlands douglas planken en heeft een breedte 19,0 cm en een dikte van 2,0 cm. De 4 stuks staanders zijn ook van douglas hout en hebben een dikte van 15 x 15 cm. De dakbedekking van het schapenhok is van dakleer.  Schapenhok Putten is leverbaar in verschillende lengtes, breedtes en hoogtes. U biedt hiermee een veilige schuilplaats in de winter en zomer.


Al onze dierenhokken worden met de hand gemaakt en zijn van een hoge kwaliteit (geen bouwmarkt kwaliteit)!  In overleg met u maken wij het schapenhok compleet op maat. Na goedkeuring van onze technische tekening, gaan wij over tot productie.


Het plaatsen van schapenhok Putten op locatie is mogelijk en wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren en plaatsen ook in geheel België.


Schapenhok Putten

Op de foto hieronder ziet u ons schapenhok Putten. Dit hok is geschikt voor 5 schapen. Uiteraard moet u ook rekening houden met de lammerperiode. In deze periode heeft een schaap meer ruimte nodig. De afmeting van het hok zijn: 2,50 x 2,50 m. Verder moet u met de aanschaf van een schapenhok ook rekening houden met de voederbak.Bij ons kunt u elk hok op maat bestellen. Heeft u een groter hok nodig? Dan is dat geen probleem. Wij maken uw hok volledig op maat.

Omdat onze dierenhokken echt maatwerk zijn, kunt u een offerte aanvragen bij ons. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Prijs is op aanvraag.

Schapenhok hout

Schapenhok hout

 

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan