01. Rolstoeltafel eiken Montana € 1250,00

01. Rolstoeltafel eiken Montana € 1250,00

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar mooie robuuste picknicktafels en natuurlijke duurzame parkbanken. De Montana rolstoelpicknicktafel is een onze eerste ontwerpen qua robuuste en sterke picknicktafel. De rolstoelpicknicktafel Montana lengte 400 cm is een aanwinst voor in de openbare ruimte, stadsparken en op recreatieterreinen.

 


 

Beschrijving rolstoelpicknicktafel eiken Montana

Lengte tafel: 4,0 m
Totale breedte tafel 160 cm
Dikte poten: 20/22 cm
Dikte zitting en tafelblad: 5 cm
Hoogte zitting: 45 cm
Hoogte tafelblad: 85 cm
Breedte tafelblad: 70 cm
Breedte zitting: 25-30 cm
Gewicht: 380 KG

 


 

Prijs  € 1.250,00 excl. btw

Tegen een meerprijs is het mogelijk om de picknicktafel te voorzien van ingraaf poten.

 

Jaap de Vries Produkties denkt ook om de mindervalide mensen! Met onze rolstoelvriendelijke picknicktafel, gemaakt van eikenhout, bent u ervan verzekert dat mensen die in een rolstoel zitten ook gezellig buiten aan tafel plaats kunnen nemen. Naast de geschiktheid voor rolstoelen is de picknicktafel ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld buggy’s en kinderstoelen aan de tafel te plaatsen. Onze rolstoelvriendelijke picknicktafel is gemaakt van duurzaam eikenhout en heeft een lengte van maar liefst 4 meter. Uiteraard is het ook mogelijk om de picknicktafel, net als onze andere picknicktafels, volledig aan te passen naar u wens. Maatwerk is voor ons geen enkel probleem!


 

Levertijd in overleg met opdrachtgever.

Let op: De picknicktafels die van vers eikenhout worden gemaakt bestaat er een kleine kans op kromtrekken of scheuren. Helaas valt dit niet onder garantie.

 

rolstoeltafel4

rolstoel2 rolstoel3

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan