01. Picknicktafel Missouri 200 € 620,00

01. Picknicktafel Missouri 200 € 620,00

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar mooie robuuste picknicktafels en natuurlijke duurzame parkbanken. De Missouri picknicktafel is een onze eerste ontwerpen qua robuuste en sterke picknicktafels. De picknicktafel Missouri lengte 200 cm is een aanwinst voor uw tuin en is een visitekaartje voor in de openbare ruimte, stadsparken en op recreatieterreinen.

 


 

De picknicktafel Missouri is een sterke robuuste eiken picknicktafel die geschikt is voor 6 tot 8 personen. Al onze unieke picknicktafels zijn een aanwinst voor tuinen en / of voor de openbare ruimte. De picknicktafel  Missouri heeft een ruime instap en de zit gedeeltes zijn met circa 30 cm vrij breed.  Al onze picknicktafels worden nog steeds handmatig gemaakt.

 

De duurzaamheid van deze picknicktafel lengte 200 centimeter is minimaal 10 jaar en tafel weegt circa 190 kg. De poten zijn gemaakt van mooie kastanje of robinia palen en zijn rond geschild. De picknicktafel Missouri is ook leverbaar tegen meerprijs met ingraafpoten. Het plaatsen van picknicktafel op locatie kan verzorgd worden door onze buitendienst. Wij leveren ook in geheel België.


 

Specificaties picknicktafel Missouri
Lengte picknicktafel: 200 cm
Breedte picknicktafel: 160 cm
Dikte poten: 20/22 cm
Dikte zitting en tafelblad: 5 cm
Hoogte zitting: 45 cm
Hoogte tafelblad: 85 cm
Breedte tafelblad: 70 cm
Breedte zitting: 30 cm
Gewicht circa 190 kg

 

Let op: De picknicktafels die van vers eikenhout worden gemaakt bestaat er een kleine kans op kromtrekken of scheuren. Helaas valt dit niet onder garantie.


 

Prijs Missouri € 620,- excl. btw

 


missourizijaanzicht

rotterdammissouri

missouri

missouri (2)

Picknicktafel

 

Project Details

Datum oktober 12, 2015 Categorie
Vraag offerte aan