16. Wandelbrug Oxford € 950,–

16. Wandelbrug Oxford € 950,–

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties heeft al ruim 15 jaar ervaring in het maken van landelijke houten wandel- en fietsbruggen die ijzersterk zijn en ook een lange levensduur hebben.

De wandel- en loopbruggen die wij maken worden uitgevoerd in douglas en / of in hardhout. (FSC keurmerk)

Op de brugdekdelen kan epoxy (safe grip) toegepast worden die zorgt voor een antislip.

Het maken en produceren van 2 stuks landhoofden kunnen wij tegen meerprijs van circa €  240,00 per landhoofd voor u regelen.

De Oxford wandelbrug is voorzien van erg stevig en duurzaam eikenhout en oogt daardoor ook nog erg authentiek. De leuningen van de brug zijn gemaakt van touw en het brugdek is voorzien van vlonderplanken voor extra grip. De breedte van de brug is 1,10 meter, de hoogte van de palen ook 1,10 meter met daarbij het touw dat gemonteerd is op ca. 0,95 meter hoogte en als laatste de lengte van de brug: 2,60 meter. De maten zijn in overleg naar wens aan te passen.

Lengte: 2,60 meter
Breedte: 
1,10 meter
Hoogte palen: 1,10 meter
Touw gemonteerd op: ca. 0,95 meter

In overleg zijn de maten naar wens aanpasbaar

Prijs: vanaf € 950,00 excl. btw

 

Jaap de Vries Produkties heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en renoveren van bruggen. Door deze ervaring kunnen wij voor bijna alle scenario’s een oplossing bieden. Wilt u weten of we aan uw eisen kunnen voldoen? Neem dan contact met onze verkoopafdeling.

 

Hieronder verschillende ontwerpen.

Eikenhout loopbrug Oxford

Eikenhout loopbrug Oxford

Eikenhout loopbrug Oxford

 

Project Details

Datum maart 24, 2016 Categorie
Vraag offerte aan