13. Wandel- en fietsbrug Liverpool € 7800,–

13. Wandel- en fietsbrug Liverpool € 7800,–

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties heeft al ruim 15 jaar ervaring in het maken van landelijke houten wandel- en fietsbruggen die ijzersterk zijn en ook een lange levensduur hebben.

De wandel- en loopbruggen die wij maken worden uitgevoerd in douglas en / of in hardhout. (FSC keurmerk)

Wandel- en fietsbrug Liverpool

De houten wandel- en fietsbrug Liverpool is een van de mooiste houten bruggen in ons assortiment en is gemaakt in 3 delen, die verder leverbaar zijn in verschillende lengtes tot een maximale lengte van 16.0 meter. (van kant tot kant). De brug Liverpool onderscheid zich met de andere bruggen omdat onder het vlakke dek gedeelte wordt ondersteund met 4 stuks hardhouten pijlers. De brug Liverpool wordt standaard gemaakt van inlands douglas hout, maar is ook te verkrijgen in eikenhout en/of hardhout (fsc keurmerk). Het plaatsen van de brug York op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst.  De opdrachtgever zorgt tijdens het monteren voor een mobiele kraan met een trilblok om de 4 pijlers in het water te trillen.

Op de brugdekdelen kan epoxy (safe grip) toegepast worden die zorgt voor een antislip.

Het maken en produceren van 2 stuks landhoofden kunnen wij tegen meerprijs van circa €  240,00 per landhoofd voor u regelen.

 

Wij leveren en plaatsen ook in België.

 


Specificaties op aanvraag

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar houten wandel- en fietsbruggen. Tevens renoveren wij houten bruggen. Als u vragen heeft over een nieuwe wandel- of fietsbrug of het renoveren hiervan, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.

Prijs is vanaf € 7800,00 excl. btw

Liverpool loop en fietsbrug

Liverpool loop en fietsbrug

 

Liverpool loop en fietsbrug

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan