BG011. Welkomsbord Callantsoog € 2750,–

BG011. Welkomsbord Callantsoog € 2750,–

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar alle soorten informatieborden, graveerborden en natuurlijke houten bewegwijzering. Ook voor grote informatieborden met full-colour bedrukking met een houten paal of zelfs met een houtenconstructie, bent u bij ons op het juiste adres! Welkomsbord Callantsoog is voorzien van een mooie eikenhouten meerpalen dikte 20 x 20 cm

 


 

Onze opdrachtgevers willen graag de “full-colour informatieborden met landelijke uitstraling” hebben op locaties die daar juist voor bestemd zijn (geen horizon vervuiling) i.p.v. de standaard borden met ijzeren paal.


 

Al onze informatieborden worden afgewerkt met UV-laminaat tegen graffiti. Onze DTP-afdeling kan  in overleg met de opdrachtgever de opmaak en vormgeving verzorgen van de  full-colour borden. Als u het ontwerp al digitaal heeft, dan kunnen wij via een eps- of pdf- bestand de productie van het infobord in werking zetten.


 

Formaat informatiebord: 1200 x 900 x 6 mm
Dikte eikenbalken: 200 mm x 200 mm
Lengte eikenbalken: 3,0 meter


Welkomsbord Callantsoog

Prijs vanaf € 2750,– excl. btw


 

Tevens is er is de mogelijkheid om het informatiebord door onze buitendienst te laten plaatsen op aangegeven locatie. Prijs hiervoor vanaf  €120,-.
Neem gerust contact met ons op voor een prijsaanbieding.

Levertijd: op aanvraag


grootekeeten (2016_12_12 11_41_56 UTC)

Full colour informatiebord eikenhout

Project Details

Datum november 14, 2016 Categorie
Vraag offerte aan