BG010. Informatiezuil Amersfoort € 1350,–

BG010. Informatiezuil Amersfoort € 1350,–

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar alle soorten informatieborden, graveerborden en natuurlijke houten bewegwijzering. Ook voor grote informatieborden met full-colour bedrukkingmet een houten paal of zelfs met een houtenconstructie, bent u bij ons op het juiste adres! Informatiezuil  Amersfoort is voorzien van een mooie eikenhouten paal.


 

Onze opdrachtgevers willen graag de “full-colour informatieborden met landelijke uitstraling” hebben op locaties die daar juist voor bestemd zijn (geen horizon vervuiling) i.p.v. de standaard borden met ijzeren paal.


 

Informatiezuil Amersfoort wordt afgewerkt met UV-laminaat tegen graffiti. Onze DTP-afdeling kan  in overleg met de opdrachtgever de opmaak en vormgeving verzorgen van de  full-colour borden. Als u het ontwerp al digitaal heeft, dan kunnen wij via een eps- of pdf- bestand de productie van het infobord in werking zetten.


 

Formaat informatiebord: 2000 x 400 x 30 mm
Dikte eikenbalken: 200 mm x 200 mm
Lengte eikenbalken: 3,5 meter


Informatiezuil Amersfoort

Prijs vanaf € 1.350,- excl. btw


 

Tevens is er is de mogelijkheid om het informatiebord door onze buitendienst te laten plaatsen op aangegeven locatie. Prijs hiervoor vanaf  €120,-.
Neem gerust contact met ons op voor een prijsaanbieding.

Levertijd: binnen 2 à 3 weken


 

Full colour informatiebordFull colour informatiebord Full colour informatiebord Full colour informatiebord Full colour informatiebord

Project Details

Datum maart 31, 2017 Categorie
Vraag offerte aan