03. Wandel- en fietsbrug York € 2500,–

03.  Wandel- en fietsbrug York € 2500,–

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties heeft al vele jaren ervaring in het maken van landelijke houten wandel- en fietsbruggen die ijzersterk zijn en ook een lange levensduur hebben.

De bruggen die wij maken kunnen worden uitgevoerd in douglas- eiken en azobe hardhout. Door onze eigen buitendienst kunnen de bruggen geplaatst worden. Wij leveren en plaatsen ook in België.

 


 

De houten loop- en fietsbrug York is een mooie natuurlijke houten brug, die leverbaar is in verschillende lengtes tot een maximale lengte van 8.0 meter. (van kant tot kant). De brug York wordt standaard gemaakt van inlands douglas hout, maar is ook te verkrijgen in eikenhout en/of hardhout (fsc keurmerk). Het plaatsen van de brug York op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in België.

 


Specificaties loop- en fietsbrug

Dikte liggers:
100 x 200 mm
Dikte boven leuningen:
45 x 88 mm geschaafd
Staanders leuningen:
88 x 88 mm geschaafd
Brugdekdelen:
38 x 142 mm
Lengte brugdekdelen tot maximaal:
2,00 meter


Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar houten wandel- en fietsbruggen. Tevens renoveren wij houten bruggen. Als u vragen heeft over een nieuwe loop- of fietsbrug, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.


Prijs: vanaf € 2.500,00 excl btw en montage

Maken van landhoofden is op aanvraag

York loop en fiets brugYork loop en fiets brugYork loop en fiets brugYork loop en fiets brugYork

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan