BW005. Houten bord Genève vanaf € 300,–

BW005. Houten bord Genève vanaf € 300,–

Project Omschrijving

Houten bord Genève

Het houten informatiebord Genève is uniek in zijn soort. Hij is gemaakt van een mooi eikenhouten schaaldeel en heeft een robuuste natuurlijke uitstraling. De staanders zijn breeder en korter dan bij het houten bord Davos. U kunt dit bord voorzien met een tekst naar wens. Heet mensen welkom of vermeld uw bedrijfsnaam op dit prachtige informatiebord. Jaap de Vries maakt het houten bord Genève en alle andere houten bewegwijzering voor u op maat.


De dikte van het eikenhouten schaaldeel waarvan dit houten bord is gemaakt, bedraagt 5,0 centimeter. Voor de afwerking van het houten bord is Genève afgewerkt met een blanke lak. Hiermee ziet het bord er altijd strak uit en wordt de levensduur van dit duurzame en sterke eikenhout nóg langer. Voor het aanbrengen van de tekst worden de letters met een mal en een bovenfrees ingefreesd. Na in infrezen worden de letters met verf gevuld. Samen met onze DTP-afdeling kunnen wij met u het houten bord Genève vormgeven en ontwerpen. 


Specificaties infobord Genève

  • Dikte eiken staander 12,0 x 12,0 cm
  • Lengte eiken staanders 1,50 meter
  • eiken schaaldeel formaat 200,0 x 40,0 cm

Houten Bord Genève is verkrijgbaar vanaf € 300,00 excl. btw.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan. Het plaatsen van het informatiebord op locatie kan verzorgd worden door onze buitendienst. Wij leveren en plaatsen ook in België.

Project Details

Datum september 25, 2015 Categorie
Vraag offerte aan