BW008. bewegwijzering Lugano

BW008. bewegwijzering Lugano

Project Omschrijving

 

 

De bewegwijzering Lugano is een mooie duidelijke aanduidingsbord die prima past in het straatbeeld en is een zeer mooie visitekaartje voor u bedrijf. Deze bewegwijzering heeft een natuurlijke uitstraling en past vele malen beter in een natuurlijke omgeving dan de standaard ijzeren paal met aluminium bord. De eikenhouten palen kunnen worden voorzien van een diamantkop. Opdrachtgevers zijn campings, instellingen en bungalowparken.

 

Samen met onze DTP-afdeling kunnen wij met u de juiste ontwerpen vormgeven, die nodig zijn om een goede bewegwijzering te maken. In de twee eikenhouten palen frezen wij een gleuf, waarna de aanduidingsborden in de palen gemonteerd worden. De kunststof borden zijn full-colour geprint met een UV-laag. Het plaatsen van de bewegwijzering op locatie kan verzorgd worden door onze buitendienst. Wij leveren en plaatsen ook in België.


 

 

Specificaties bewegwijzering Winterthur

Dikte eiken staander 12,0 x 12,0 cm

Lengte eiken staanders 1,60 meter

full-colour bord formaat 120,0 x 40,0 cm


 

 

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar complete informatieborden en allerlei soorten natuurlijke bewegwijzering.  Als u vragen heeft over bewegwijzering of u wilt een eigen infobord laten maken of ontwerpen,  dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.

 


 

Prijs is € 350,00 excl. btw

20160831_162724 (2016_12_12 11_41_56 UTC)

Bewegwijzering Locaties Park

Project Details

Datum september 25, 2015 Categorie
Vraag offerte aan