Afvalbak Venezia € 475,–

Afvalbak Venezia € 475,–

Project Omschrijving

Afvalbak Venezia is een mooie natuurlijke houten afvalbak, geschikt voor natuurrijke en landelijke omgevingen. Het hout zorgt voor een rustieke uitstraling van de afvalbak en laat dit straatmeubilair opgaan in zijn omgeving. Lelijke opvallende afvalbakken die afbreuk doen aan de omgeving zijn hiermee verleden tijd. Ook bij bijvoorbeeld restaurants, hotels, campings,  golfclubs en scholen zorg je er met afvalbak Venezia voor een schone en 


Voor de stevigheid is het frame van afvalbak Venezia net als bij afvalbak Palermo gemaakt van metaal. De eikenhouten afvalbak Venezia is dan ook vandalisme bestendig.De buitenkant van de afbak is met eikenhout betimmerd. Dit hout is duurzaam en gaat wel vijftien jaar mee. Indien u het wenst is de afvalbak eventueel leverbaar met een pvc binnenmantel en een voetstuk. 


Een uitgebreide folder over de houten prullenbakken van Jaap de Vries Produkties vind je hier: 

>> HOUTEN PRULLENBAKKEN FOLDER


De prijs voor Afvalbak Venezia bedraagt €475,– excl. btw af fabriek. U kunt de afvalbakken laten plaatsen door onze vakkundige buitendienst. Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan en vermeld hierin uw wensen. 

duurzame houten afvalbakken jaap de vries Afvalbak Venezia 3Afvalbak Venezia 2Afvalbak Venezia 1

 

 

 

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan