10. Honden Trimtafel € 650,00

10. Honden Trimtafel € 650,00

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar natuurlijke houten hondenspeeltoestellen voor opdrachtgevers zoals gemeentes, dierenbescherming en dierenasiels. Op steeds meer openbare terreinen worden er door gemeentes hondenspeelveldjes ingericht om de hondenbezitters te belonen voor goed gedrag. Tevens zijn  hondenspeelveldjes een prima plaats om de sociale cohesie onder de hondenbezitters te bevorderen.

 


 

Hondenattribuut ‘Trimtafel’ mag niet ontbreken op een hondenspeelveld. Hierop kunnen de honden lekker door hun baasjes worden gekamd en vertroeteld. De trimtafel is gemaakt van duurzaam Douglas hout en is zeker een aanwinst voor een hondenparcours. De trimtafel is voorzien van van een tunnel waar de honden doorheen kunnen. Het plaatsen van de hondenattributen op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in geheel België.


 

Afmetingen

Lengte: 100 cm
breedte: 100 cm
Hoogte: 100 cm


 

Jaap de Vries Produkties levert ook voor hondenspeelveldjes de natuurlijke afrastering, parkbankjes, picknicktafels en de vriendelijke hondenbeleidspalen.

 

Prijs is € 650,00 excl. btw


IMG-20181106-WA0004

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan