05. Honden Hordeloop € 160,00

05. Honden Hordeloop € 160,00

Project Omschrijving

 

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar natuurlijke houten hondenspeeltoestellen voor opdrachtgevers zoals gemeentes, dierenbescherming en dierenasiels. Op steeds meer openbare terreinen worden er door gemeentes hondenspeelveldjes ingericht om de hondenbezitters te belonen voor goed gedrag. Tevens zijn  hondenspeelveldjes een prima plaats om de sociale cohesie onder de hondenbezitters te bevorderen.

 


 

De hondenattribuut Hordeloop is een uitdagende attribuut voor honden. Een set bestaat uit 5 stuks. Iedere Hordeloop wordt steeds een stukje hoger om de hond het steeds een stukje moeilijker te maken bij het springen. De hordeloop mag zeker niet ontbreken op hondenparcours. De hordeloop wordt gemaakt van duurzaam Douglas hout hierdoor is de levensduur maximaal 15 jaar.

Het plaatsen van de hondenattributen op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in België.

 


 

Jaap de Vries Produkties levert ook voor hondenspeelveldjes de natuurlijke afrastering, parkbankjes, picknicktafels en de vriendelijke hondenbeleidspalen.

 


 

Prijs is vanaf € 160,00


IMG_5144 (1)

Hordenloop opvolgend 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hordenloop opvolgend 2

 

 

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan