01. Honden Springbanden € 180,00

01. Honden Springbanden € 180,00

Project Omschrijving

 

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar natuurlijke duurzame hondenspeeltoestellen voor opdrachtgevers zoals gemeentes, dierenbescherming en dierenasiels. Op steeds meer openbare terreinen worden er door gemeentes hondenspeelveldjes ingericht om de hondenbezitters te belonen voor goed gedrag. Tevens zijn  hondenspeelveldjes een prima plaats om de sociale cohesie onder de hondenbezitters te bevorderen.

 


 

De 5 stuks springbanden zijn uitdagende hondenattributen voor zowel alle honden als voor de hondenbezitters.  De springbanden mogen niet ontbreken in een hondenparcours. De springbanden wordt gemaakt van duurzaam Douglas hout met een levensduur maximaal 15 jaar. De springband is 100 cm lang x 95,0 cm breed. De band heeft een doorsnee van 44,0 cm en wordt opgehangen aan sterke kettingen.


 

Het plaatsen van de hondenattributen op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in geheel België.

 


 

Jaap de Vries Produkties levert ook voor hondenspeelveldjes de natuurlijke afrastering, parkbankjes, picknicktafels en de vriendelijke hondenbeleidspalen

 


 

Prijs is op aanvraag.


IMG_5142

IMG_5144 (1)Hordenloop met banden 1DSC_0015Horde met band

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan