04. Honden Evenwichtsbalk € 550,00

04. Honden Evenwichtsbalk € 550,00

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar natuurlijke houten hondenspeeltoestellen voor opdrachtgevers zoals gemeentes, dierenbescherming en dierenasiels. Op steeds meer openbare terreinen worden er door gemeentes hondenspeelveldjes ingericht om de hondenbezitters te belonen voor goed gedrag. Tevens zijn  hondenspeelveldjes een prima plaats om de sociale cohesie onder de hondenbezitters te bevorderen.


 

De evenwichtsbalk is een leuke hondenspeeltoestel die niet mag ontbreken in een mooie hondenparcours. De evenwichtsbalk wordt gemaakt van duurzaam Douglas hout en is voorzien van vlonder planken die zorgt voor goede grip van de pootjes van de honden. De balk heeft een lengte van 300 cm en een dikte van 20×20 cm. De levensduur is maximaal 15 jaar.


 

Het plaatsen van de hondenattributen op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in België.


Jaap de Vries Produkties levert ook voor hondenspeelveldjes de natuurlijke afrastering, parkbankjes, picknicktafels en de vriendelijke hondenbeleidspalen.

 

Prijs is vanaf € 550,00

PENTAX Image

PENTAX Image

 

Evenwichtsbalk 1

 

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan