03. Honden A-Brug € 725,00

03. Honden A-Brug € 725,00

Project Omschrijving

 

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar natuurlijke duurzame hondenspeeltoestellen voor opdrachtgevers zoals gemeentes, dierenbescherming en dierenasiels. Op steeds meer openbare terreinen worden er door gemeentes hondenspeelveldjes ingericht om de hondenbezitters te belonen voor goed gedrag. Tevens zijn  hondenspeelveldjes een prima plaats om de sociale cohesie onder de hondenbezitters te bevorderen.

 


 

De A-brug is een uitdagende hondenattribuut voor honden die lekker willen klauteren.  De A-brug mag niet ontbreken in een hondenparcours. De dekdelen van de A-brug zijn gemaakt met extra grip voor de pootjes van de honden. De hoogte van de A-brug is maximaal 1,60 m en heeft een breedte van 80 cm. De A-brug wordt gemaakt van duurzaam Douglas hout met een levensduur maximaal 15 jaar. In overleg zijn de maten van de A-brug naar wens aanpasbaar.

 

Het plaatsen van de hondenattributen op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren ook in geheel België.


 

Jaap de Vries Produkties levert ook voor hondenspeelveldjes de natuurlijke afrastering, parkbankjes, picknicktafels en de vriendelijke hondenbeleidspalen.


 

Prijs is vanaf € 725,00 excl. btw

 

IMG_5131

DSC_0009A-Brug 1

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan