HW007 Hekwerk Toulouse

HW007 Hekwerk Toulouse

Project Omschrijving

Hekwerk Toulouse is een stevig hekwerk gemaakt van duurzaam douglas houten schaaldelen en vierkanten houten staanders. Deze staanders zijn fijn gezaagd en geschaafd. Het hekwerk heeft hierdoor een natuurlijke en landelijke uitstraling en leent zich goed voor de afrastering van landerijen, woonerven en groengebieden.


Naast douglashout is ook mogelijk om de schaaldelen van deze afrastering van eikenhout te krijgen. En wilt u het hekwerk van douglashout voorzien van een bijpassende slagboom? Bekijk dan onze slagbomen voor een bijpassende poort.


De dikte van de douglas schaaldelen bedraagt 30 mm en de breedte varieert van 18 tot 25 centimeter. De dikte van de staanders zijn 10 x 10 centimeter en hebben een lengte van 200 centimeter. De prijs van de schaaldelen gaan vanaf €9,00 per meter. De prijs per staander gaat vanaf  €15,50 per stuk. Indien u het wenst kunt u het hek laten plaatsen door onze professionele buitendienst, prijs op aanvraag. Prijzen excl. BTW


Is een hekwerk van douglasspar toch niet wat u zoekt? Bekijk ons ruime assortiment aan hekwerken van hout om andere mogelijkheden te bekijken.

2

3

1

1

 

Project Details

Datum maart 3, 2016 Categorie
Vraag offerte aan