09. Houten golfbrug Glasgow

09. Houten golfbrug Glasgow

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties heeft al ruim 15 jaar ervaring in het maken van landelijke houten wandel- en fietsbruggen die ijzersterk zijn en ook een lange levensduur hebben.

De wandel- en loopbruggen die wij maken worden uitgevoerd in douglas en / of in hardhout. (FSC keurmerk)

De golfbrug Glasgow is een natuurlijke brug die goed te gebruiken is om met diverse machines en/of  golfkarretjes overheen te rijden.  De golfbrug Glasgow wordt standaard gemaakt van azobe hardhout, maar is ook te verkrijgen in eikenhout. (fsc keurmerk). De brugdekdelen worden vaak voorzien van epoxy (safe grip) om gladheid van de brugdek te verkomen. Het plaatsen van de golfbrug Glasgow op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst.

Het maken en produceren van 2 stuks landhoofden kunnen wij tegen meerprijs van circa €  240,00 per landhoofd voor u regelen.

Wij leveren en plaatsen ook in België


 

Specificaties houten golfbrug Glasgow

Dikte liggers:
250 x 150 mm
Brugdekdelen:
145 x 40 mm


 

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar houten wandel- en fietsbruggen. Tevens renoveren wij houten bruggen. Als u vragen heeft over een nieuwe brug of het renoveren van een brug, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.


Prijs op aanvraag.

Golfbrug Glasgow hardhouten-wandelbrugGolfbrug Glasgow Golfbrug GlasgowGolfbrug Glasgow

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan