04. Fietsenstalling Milano

04. Fietsenstalling Milano

Project Omschrijving

Fietsenstalling Milano is een prachtig strak vormgegeven fietsenstalling, gemaakt van vierkante staanders en liggers. Deze fietsenstalling is gemaakt van Eikenhout en kent een lange levensduur. Het voordeel van onze fietsenrekken is dat ze doorgaans een stuk goedkoper zijn dan fietsenrekken van metaal. Daarbij staan deze fietsenrekken mooier in natuurlijke omgevingen. Naast deze strak vormgegeven fietsenstalling levert Jaap de Vries ook robuuste fietsenstallingen en multifunctionele fietsenstallingen.


De Fietsenstalling Milano is door Jaap de Vries Produkties te leveren in de lengtes van twee, vier, zes en acht meter. De staanders hebben een dikte van 12,5 x 12,5 centimeter. De liggers zijn 12,5 x 12,5 centimeter dik. U bent hierdoor verzekerd van een stevige en strak uitziende fietsenstalling. 


We kunnen de fietsenstalling bij u afleveren in heel Nederland en België. Desgewenst kunt u ervoor kiezen om de fietsenstalling of fietsnietjes op locatie te laten plaatsen, door onze kundige buitendienst. De fietsnietjes die u op de foto’s ziet, zijn gemaakt voor Staatsbosbeheer te Lelystad.


De prijs van fietsenstalling Milano is op aanvraag. Vraag hieronder uw offerte aan.

 

IMG_3296

Project Details

Datum januari 28, 2016 Categorie
Vraag offerte aan