06. Fietsenstalling & bank Torino

06. Fietsenstalling & bank Torino

Project Omschrijving

Fietsenstalling Torino is weer een heel ander soort fietsenrek dan onze andere modellen. Dit is ons nieuwste model. Deze fietsenstalling is een multifunctioneel stuk straatmeubilair en ziet er leuk en origineel uit. Deze combinatie van fiets & bank is speciaal gemaakt voor fietsers die even willen uitrusten en dan willen genieten van de mooie natuurlijke locaties die in ons land te zien zijn. De Torino fietsenstalling met eikenhouten bank is mooi afgewerkt en is een ware eye catcher.


Fietsenstalling en zitbank Torino heeft een lengte van twee meter. De zitting en de rugleuning hebben een doorsne van 40 centimeter. De rugleuning is in de achterzijde voorzien van vijf fietsenrekken. Het gewicht is circa 300 kilogram. Als u op zoek bent naar een fietsenrek met plaats voor meer dan vijf fietsen, dan kunt u het beste kijken naar fietsenrek Florence of fietsenrek Roma


Het plaatsen van de fietsenstalling of fietsnietjes op locatie, wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Geef gerust aan wat voor u wenselijk is. Wij leveren in geheel Nederland en België.


De prijs van dit fietsenrek is op aanvraag. Vraag hieronder uw offerte aan. 

DSC_0127 (2016_12_12 11_41_56 UTC)

DSC_0116 (2016_12_12 11_41_56 UTC)

 

 

Project Details

Datum september 13, 2015 Categorie
Vraag offerte aan