04. Eventing Hindernis Overijssel

04. Eventing Hindernis Overijssel

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van duurzame houtproducten.
Alle hindernissen zijn naar uw wens en ontwerp te maken en te leveren. De hindernissen worden gemaakt van eiken- of douglashout. De hindernissen bieden de paarden een uitstekende gelegenheid om te trainen met verschillende hindernissen. Onze duurzame houtproducten doen het uitstekend in de openbare ruimte maar deze eventing hindernissen zijn ook prima te gebruiken bij wedstrijden of op een stal. bij het maken van deze eventing hindernissen gaan wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit, dit zorgt voor een lange levensduur van het product.


De eventing hindernissen hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat er geen sprake is van horizonvervuiling. Bij het ontwerpen van deze hindernissen houden wij in ons achterhoofd dat veiligheid voorop staat voor zowel het paard als de ruiter. Wij werken de hindernissen zo goed mogelijk af zodat een blessure bij een springfout wordt voorkomen.


 

De Eventing Hindernis Overijssel is een smalle klasse B hindernis. Deze eventing hindernis is gemaakt van duuzaam eikenhout en heeft een breedte van 200 x 50 cm. de hoogte van deze hindernis is 80 – 90 cm.

 

Deze Eventing Hindernis Overijssel worden geleverd exclusief de vlaggetjes op de afbeelding.

 

Tevens is er de mogelijkheid om de hindernissen door onze buitendienst te laten plaatsen op aangegeven locatie.

 

Prijs op aanvraag!

Eventing hindernis

Project Details

Datum januari 29, 2019 Categorie
Vraag offerte aan