D002. Dierenverblijf Arnhem

D002. Dierenverblijf Arnhem

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar natuurlijke dierenhokken en dieren nacht verblijven.  De dierenverblijf Arnhem is gemaakt van Zweeds rabat. De dakbedekking is voorzien van kingspan golfplaten. Deze panelen hebben hoge eisen qua brandgedrag en zijn in verschillende kleuren leverbaar. De Zweeds rabat planken hebben een breedte van 19,0 cm en een dikte 2,0 cm zijn gepotdekseld. Dierenverblijf Arnhem is leverbaar in verschillende lengtes, breedtes en hoogtes.

 


 

Al onze dierenhokken worden ambachtelijk gemaakt, en zijn van een hoge kwaliteit!! (geen bouwmarkt kwaliteit) De maatvoering van de dierenhokken wordt in overleg met de klant uitgevoerd. Na goedkeuring van onze technische tekening, wordt er tot productie overgegaan.

 


 

Het plaatsen van de dierenverblijf Arnhem op locatie, wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren en plaatsen ook in geheel België.

 


 

Mocht u vragen hebben of wilt meer weten over de mogelijkheden van dierenverblijf Arnhem, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Prijs is op aanvraag

DSC_0234

DSC_0211

DSC_0230

Project Details

Datum mei 16, 2017 Categorie
Vraag offerte aan