01. Fietsnietjes Roma

01. Fietsnietjes Roma

Project Omschrijving

Fietsnietjes Roma is een prachtige fietsenstalling met een mooie landelijke uitstraling. Ideaal voor natuurrijke omgevingen, parken en weides. Het voordeel ten opzichte van metalen fietsenstallingen is dat deze houten fietsenstalling een stuk goedkoper is in de aanschaf. Daarbij ziet het er natuurlijk uit en gaat dit straatmeubilair op in z’n omgeving. Op zoek naar een strakkere vormgeving? Kijk dan een de fietsenstalling Napoli of fietsenstalling Florence.


Fietsenstalling Roma is leverbaar in lengtes van twee, vier, zes en acht meter. De robinia palen zijn duurzaam en hebben een levensduur van 15 jaar.De robinia houten staanders hebben een dikte van 10 tot 12 cm en een lengte van 180 centimeter. De houten liggers, eveneens van robiniahout, hebben een dikte van 8 tot 10 centimeter en een lengte van 200 centimeter.

De robinia liggers worden bevestigd aan de staanders met draadeind M10 slotbouten. U bent hierdoor verzekerd van een stevige fietsenstalling.


Wij kunnen deze en andere fietsenrekken bij u afleveren, ook in geheel België. Het plaatsen van de fietsenstalling of fietsnietjes op locatie, wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze professionele buitendienst. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit zelf te doen.


Prijs is op aanvraag. Vraag hieronder geheel vrijblijvend uw offerte aan. 


 

Kastanje hout fietsenrek

duurzame_fietsenrekken

 

Project Details

Datum oktober 13, 2015 Categorie
Vraag offerte aan