D004. Dierenverblijf Garderen

D004. Dierenverblijf Garderen

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar natuurlijke dierenverblijven & dieren nachthokken. De dierenverblijf Garderen is gemaakt van douglas planken in combinatie robuuste eikenhouten palen dikte 15×15 cm. De dakbedekking is gemaakt van kingspan golfplaten. Deze panelen hebben hoge eisen qua brandgedrag en zijn in verschillende kleuren leverbaar. De buitenrennen zijn gemaakt van robuuste eikenpalen met betafence volièregaas. De douglas planken hebben een breedte van 19,0 cm en een dikte 2,0 cm  en kunnen ook gepotdekseld worden.  De totale oppervlakte van de dierenverblijf Garderen is 72,0 m2  en is ruimte voor twee pony stallen. Dierenverblijf Garderen is leverbaar in verschillende lengtes, breedte en hoogtes.


 

Al onze dierenhokken worden ambachtelijk gemaakt en zijn van een hoge kwaliteit!!  De maatvoering van de dierenhokken wordt in overleg met de klant uitgevoerd. Na goedkeuring van onze technische tekening, wordt er tot productie overgegaan.


Het plaatsen van dierenverblijf Garderen op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst.


 

Mocht u vragen hebben of wilt meer weten over de mogelijkheden van de dierenverblijf Garderen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

De lengte is 12,0 meter, de breedte 6,0 meter en de hoogte van het dakgoot is 2,20 meter.


 

Dierenverblijf Garderen is leverbaar vanaf € 30.000,- excl. btw

Dieren hok nachtverblijf

Dieren hok nachtverblijf

Project Details

Datum maart 3, 2016 Categorie
Vraag offerte aan