D005. Rookabri Assen

D005. Rookabri Assen

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 15 jaar natuurlijke (dieren) hokken, veranda’s en schuurtjes.  De Rookabri Assen is gemaakt van inlands douglas hout. De dakbedekking is voorzien van kingspan golfplaten. Deze panelen hebben hoge eisen qua brandgedrag en zijn in verschillende kleuren leverbaar. De douglas planken hebben een breedte van 19,0 cm en een dikte 2,0 cm. De douglas balken hebben een dikte van 15×15 cm.

 


 

Om het hok heen hebben wij betonnetten gemaakt waar klimplanten tegen aan groeien. De Rookabri is leverbaar in verschillende lengtes, breedtes en hoogtes. De Rookabri Assen op de foto’s te zien heeft met een oppervlakte van 16 m2 en een hoogte van 240 cm aflopend.

 

Al onze hokken worden ambachtelijk gemaakt, en zijn van een hoge kwaliteit!! (geen bouwmarkt kwaliteit) De maatvoering van de hokken wordt in overleg met de klant uitgevoerd. Na goedkeuring van onze technische tekening, wordt er tot productie overgegaan.

 


 

Het plaatsen van Rookhok Abri Assen op locatie, wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren en plaatsen ook in geheel België.

 


 

Mocht u vragen hebben of wilt meer weten over de mogelijkheden van Rookabri dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Prijs vanaf € 5200,00 excl. btw

Rokershok 5

Rokershok 2 Rokershok 4

 

 

 

 

Project Details

Datum maart 27, 2018 Categorie
Vraag offerte aan