BW006. Houten bord Davos vanaf €400,–

BW006. Houten bord Davos vanaf €400,–

Project Omschrijving

Houten bord Davos

Houten bord Davos is een mooi vormgegeven informatiebord, gemaakt van een eikenhouten schaaldeel. Dit bord staat op hoge staanders en kan worden gebruikt als poort over een pad of als hoog informatiebord of bewegwijzering. De staanders zijn smaller en hoger dan bij het houten bord Genève, wat zorgt voor een wat verfijndere uitstraling.


Het eikenhouten schaaldeel heeft een dikte van 5,0 centimeter, is circa 25 centimeter hoog en heeft een lengte van 1,50 meter. Het bord is afgewerkt met een blanke lak, waardoor het informatiebord een mooie glans krijgt en het duurzame en stevige eikenhout extra lang mee gaat. De tekst wordt er machinaal voor u ingefreesd, zodat u verzekerd bent van een prachtig strak resultaat. Na het frezen wordt de tekst gevuld met een verf naar uw wens. Voor een prachtig eindresultaat kunt u samen met onze DTP-afdeling uw informatiebord ontwerpen en vormgeven.


Specificaties infobord Davos

Dikte eiken staander 10,0 x 10,0 cm

Lengte eiken staanders 2,00 meter

eiken schaaldeel formaat 1,50 x 25,0 cm


Prijs vanaf € 400,00 excl. btw. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

Indien u wenst kunt u dit informatiebord laten leveren en plaatsen door onze kundige buitendienst. Dit kan in heel Nederland en België.

Project Details

Datum september 7, 2020 Categorie
Vraag offerte aan