04. Wandel- en fietsbrug Dublin € 2700,–

04. Wandel- en fietsbrug Dublin € 2700,–

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties heeft al vele jaren ervaring in het maken van landelijke houten wandel- en fietsbruggen die ijzersterk zijn en ook een lange levensduur hebben.

De bruggen die wij maken kunnen worden uitgevoerd in douglas-, eiken-, en azobe hardhout. Door onze eigen buitendienst kunnen de bruggen geplaatst worden. Wij leveren en plaatsen ook in België.


 

De houten wandel- en fietsbrug Dublin is wederom een mooie natuurlijke houten brug, die leverbaar is in verschillende lengtes tot een maximale lengte van 8.0 meter. (van kant tot kant).  De brug Dublin wordt standaard gemaakt van inlands douglas hout, maar is ook te verkrijgen in eikenhout en/of hardhout (fsc keurmerk). Het plaatsen van de wandel- en fietsbrug Dublin op locatie wordt in de meeste gevallen verzorgd door onze buitendienst. Wij leveren en plaatsen ook in België.


Specificaties wandel- en fietsbrug Dublin

Dikte liggers:
100 x 200 x 6000 mm
Dikte leuningen:
45 x 88 mm geschaafd
Staanders leuningen:
45 x 88 mm geschaafd
Brugdekdelen:
38 x 142 mm
Lengte brugdekdelen tot maximaal:
2,00 meter


Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar houten wandel- en fietsbruggen. Tevens renoveren wij houten bruggen. Als u vragen heeft over een nieuwe wandel- of fietsbrug, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.


Prijs: vanaf €2.700,00 excl btw en montage.

Maken van landhoofden is op aanvraag

 

Dublin loop en fietsbrug

Dublin loop en fietsbrug

Project Details

Datum augustus 12, 2016 Categorie
Vraag offerte aan