02. Boomstamtafel Liberty 300 € 850,00

02. Boomstamtafel Liberty 300 € 850,00

Project Omschrijving

Jaap de Vries Produkties maakt al meer dan 20 jaar mooie robuuste boomstamtafels en natuurlijke duurzame parkbanken. De Liberty picknicktafel is een van onze eerste ontwerpen qua robuuste en sterke picknicktafels. De picknicktafel Liberty lengte 300 cm is een aanwinst voor uw tuin en is een visitekaartje voor in de openbare ruimte, stadsparken en op recreatieterreinen.

 


 

De picknicktafel Liberty is een sterke robuuste eiken picknicktafel die geschikt is voor 10 tot 12 personen. Al onze picknicktafels zijn een aanwinst voor tuinen en / of voor de Openbare Ruimte. De picknicktafel heeft een ruime instap en de zitgedeeltes zijn met circa 30 cm vrij breed. Al onze picknicktafels worden nog steeds handmatig gemaakt.

 

De duurzaamheid van deze picknicktafel lengte 300 centimeter is minimaal 10 jaar en tafel weegt circa 280 kg. De poten zijn gemaakt van mooie kastanje of robinia palen en zijn rond geschild. De picknicktafel Liberty is ook leverbaar met ingraafpoten. Het plaatsen van picknicktafel op locatie kan verzorgd worden door onze buitendienst. Wij leveren ook in geheel België.


 

Specificaties picknicktafel Liberty
Lengte picknicktafel: 300 cm
totale breedte tafel: 160 cm
Dikte poten: 20/22 cm
Dikte zitting en tafelblad: 5 cm
Hoogte zitting: 45 cm
Hoogte tafelblad: 85 cm
Breedte tafelblad: 70 cm
Breedte zitting: 30 cm
Gewicht: 260 kg


 

Prijs is Liberty  € 850,00 excl. btw

Tegen een meerprijs is het mogelijk om de picknicktafel te voorzien van ingraafpoten.


 

Let op: De picknicktafels die van vers eikenhout worden gemaakt bestaat er een kleine kans op kromtrekken of scheuren. Helaas valt dit niet onder garantie.

liberty

liberty

Picknicktafel

Project Details

Datum september 10, 2015 Categorie
Vraag offerte aan